Гравець ФК "Ужгород" Юрій Чонка: "Відчувається, що ми з кожною грою ростемо"

Гравець ФК "Ужгород" Юрій Чонка: "Відчувається, що ми з кожною грою ростемо"
Атакувальний півзахисник “Ужгорода” Юрій Чонка у інтерв’ю клубній пресслужбі поділився своїми думками щодо успішності виступів команди у першому колі чемпіонату Другої ліги.

 

— У заключному матчі 2020-го року “Ужгород” впевнено здолав на виїзді “Рубікон”. Які емоції панували у колективі опісля поєдинку?

— Ми налаштовувалися на цей матч з максимальною серйозністю та відповідальністю за результат. Знали, що команда грає в більш силовий футбол, тож очікували багато боротьби на полі. Нам потрібно було проявити характер. Я думаю, під час матчу нам вдалось втілити все так, як і планували. Наша команда взяла ініціативу на полі, після забитих голів ми змогли заспокоїти гру.

— “Ужгород” пішов на зимову перерву на мажорній ноті, здобувши у двох останніх поєдинках перемоги. Зважаючи на кадрові втрати через спалах коронавірусу, команда змогла достойно завершити перше коло. Ви задоволені?

— Звичайно, всі хотіли піти у відпустку у хорошому настрої. Тренер сказав всім хлопцям: “Щоб канікули були більш приємні, треба налаштовуватись на цю гру надсерйозно”. Ми задоволені, що змогли здобути дві перемоги після тритижневого командного карантину.

 

— Як загалом оціниш виступ команди у першому колі змагань?

— Можу сказати, що зараз у нас сформувалася дуже хороша команда. Відчувається, що з кожною грою ми ростемо, розвиваємося, набуваємо впевненості. Я вважаю, що у першому колі ми виступили досить непогано. Якби не ситуація з пандемією, яка серйозно вплинула на команду в плані результату, ми могли би бути значно вище у турнірній таблиці. Ми йдемо на зимову перерву, залишаючись на четвертому місці. До лідера — три очки. У нашої команди є матч у запасі — якраз проти “Епіцентра”, який розташувався на одну сходинку вище від нас. Буде дуже цікаво! Головним конкурентом вважаю “Діназ” — це команда, яка показує хорошу гру і багато забиває. Будемо боротися у другому колі за найвищі місця у турнірній таблиці.

ФК "Ужгород"

 

29 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів