Олексій Михайличенко: "закарпатці довели, що помилок не пробачають..."

Про це головний тренер "Динамо" заявив на післяматчевій прес-конференції

 

[b]Олексій Михайличенко, головний тренер "Динамо":[/b]
-Не можу поставити грі, яку продемонструвала наша команда, хорошу оцінку. Ми доклали більше фізичних сил, ніж вміння та майстерності. Можливо, негативно вплинуло те, що забили "швидкий" гол і створили декілька небезпечних моментів, які б могли завершитися голами. Деякі гравці "Динамо", мабуть, подумали, що із "Закарпаттям" можна грати впівсили, а перебудуватися по ходу на гри вже важко. Мені сподобалася команда "Закарпаття". Вона досить організована, зуміла використати момент під час контратаки. Помилки на такому рівні не повинні мати місце, а закарпатці довели, що помилок не пробачають. Можливо, наші гравці перегоріли після поразки від "Шахтаря".

Та все ж таки ми здобули 3 очки, а на даний час - це найголовніше. Щодо змісту гри, нам ? над чим думати, над чим працювати. Як правило, на початку сезону нам завжди перемоги даються важко. Але стартові два матчі засвідчили, що Суперкубок України відіграв для нас негативну роль. Потрібно опуститися на землю й починати працювати так, як працювали до цього часу.

* * *

[b]Віктор Ряшко, головний тренер "Закарпаття":[/b]
-Хочу поздоровити "Динамо" з перемогою та привітати закарпатських вболівальників, які мають нагоду бачити і вболівати за улюблену команду проти грандів українського футболу. Наші хлопці помітно хвилювались. Перші 15 хвилин не встигали за переміщеннями динамівців, але потім заспокоїлися. Насамперед, перед футболістами стояло завдання не дати можливості динамівським гравцям розвернутись. Були й помилки - про це свідчить і кількість моментів, які створили кияни. Ця гра показала, що ми не будемо "хлопчиками для биття" у вищій лізі та додала впевненості команді у наступних іграх.

Матеріал газети "Український футбол".

 

21 липня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів