BOSCH збільшила термін гарантії на власну побутову техніку до 10 років

BOSCH збільшила термін гарантії на власну побутову техніку до 10 років
Про збільшення терміну гарантії на деякі прилади до 10 років повідомили на офіційному сайті BOSCH.

 

Компанія, яка в усьому світі асоціюється з німецькою якістю та надійністю, вкотре доводить, що може гарантувати збереження техніки в робочому стані протягом тривалого часу.

На які товари діє гарантія 10 років

Збільшення терміну гарантії на прилади BOSCH — це показник того, що компанія не боїться брати на себе зобов’язання щодо сервісного обслуговування та лагодження приладів, у разі виникнення пошкоджень не з вини користувачів. 

Під гарантійне обслуговування терміном 10 років попали такі прилади, як:

  • мотори пилососів (всі моделі, які були виготовлені починаючи з серпня 2019 року);
  • мотори пральних машин і сушарок EcoSilence Drive;
  • компресор холодильника (з нижньою морозильною камерою, оздобленою системою NoFrost);
  • посудомийні та пральні машини і сушарки, оздоблені системою захисту від протікання води AquaStop.

Також компанія гарантує захист від корозії посудомийні машини, в яких встановлена спеціальна системи, що захищає від корозії. Компанія зобов’язується безкоштовно полагодити внутрішній бак у разі його протікання.

Своє рішення в компанії обгрунтовують тим, що для виробництва приладів BOSCH використовують лише якісні матеріали та новітні технології, які значно збільшують час служби побутових приладів і завдяки яким прилади надійно захищені від шкідливого зовнішнього впливу. 

Як отримати 10-річну гарантію

Для того, щоб отримати гарантійне обслуговування приладів від компанії BOSCH, необхідно зареєструватись на офіційному сайті, де вказати найменування товару та дату купівлі побутового приладу або дату офіційного встановлення приладу, якщо він того потребує.

У разі виходу з ладу побутового приладу необхідно звернутись до авторизованого сервісного центру, який є офіційним представником компанії BOSCH в Україні. Контакти та адреси сервісних центрів вказані в гарантійному талоні, який видається покупцеві під час придбання товару. Адресу найближчого сервісного центру BOSCH можна також знайти на офіційному сайті, або звернутись по всіх питаннях за номером телефона гарячої лінії або написати електронного листа: компанія максимально відкрита до своїх споживачів і завжди відповідає на всі звернення та запитання.

В асортименті BOSCH представлений широкий модельний ряд посудомийних машин, пральних машин та сушарок, побутових приладів, холодильників та морозильних камер, а також кухонних приладів: плити, витяжки, блендери, пароварки, мікрохвильові печі, варочні поверхні, духові шафи тощо. Крім самих приладів BOSCH випустив лінійку аксесуарів до кожного приладу, а нещодавна з’явилась лінійка власної побутової хімії, яка випускається під брендом BOSCH.

 

18 січня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів