Онлайн аптека-DS

Онлайн аптека-DS

 

Компанія “Мережа аптек D.S.” була заснована 1992 року. Її назва походить від медичного терміна D.S. (скорочено Da Signa). Аптеки цієї мережі є у 12 областях і 78 містах України. Щодня 282 аптеки “D.S.” обслуговують 60 тисяч відвідувачів. Сайт онлайн-аптеки щомісяця відвідує біля 250 тисяч користувачів.

Програми для клієнтів

У мережі аптек “D.S.” діють наступні карти для клієнтів:

  • загального взірця, котра дає знижку 3% на придбання лікарських засобів та бадів та 4% у вигляді бонусів;
  • соціальна або пенсійна, котра також дає 3% знижку та бонуси у розмірі 4% від суми покупки;
  • партнерська.

Власники цих карток мають змогу отримувати знижки та накопичувати бонуси, котрими можна розраховуватися в цій мережі, завдяки програмі «Подяка за довіру». Для зручності покупців компанія створила мобільний додаток, котрий дає змогу пред’являти в аптеках мережі віртуальну картку клієнта за допомогою смартфона, котра є аналогом картки загального взірця.

Використання картки клієнта дає не тільки знижки та бонуси, але й допомагає компанії зрозуміти потреби клієнта та формувати для кожного з них індивідуальні пропозиції, а також інформувати їх про акції саме на ті товари, які їх більш цікавлять. Компанія кожного місяця пропонує клієнтам вигідні знижки та акції на популярні або високовартісні товари.

Замовлення ліків на сайті компанії

Якщо клієнт хоче купляти ліки у аптеці мережі “D.S.”, але не має бажання туди йти, він може зробити замовлення на сайті https://apteka-ds.com.ua/, у цьому разі ліки будуть доставлені на найближче до нього відділення «Нової пошти» або до дому кур’єром. Внести оплату можна як на сайті під час оформлення замовлення, так і під час його отримання. Крім того, на сайті компанії можна подивитися, чи є потрібні вам ліки в найближчих до вас аптеках мережі, та забронювати їх у одній з аптек, щоб забрати самостійно.

На сайті компанії, котрий регулярно оновлюється, користувачі можуть ознайомитися з каталогом ліків, які можна придбати у мережі або онлайн, ознайомитися з акціями та знижками, котрі актуальні на сьогодень, отримати розгорнуту відповідь на такі питання:

  • Чи можна повернути або обміняти придбані в аптеці ліки?
  • Як правильно утилізувати ліки, якщо минув термін їх придатності?
  • Як економити на ліках без шкоди здоров’ю.

Також за допомогою сайту компанії можна віднайти найближчі до свого дому аптеки мережі та ознайомитися з графіком їх роботи, детально розібратися в умовах бонусної програми, зрозуміти, де можна скачати мобільний додаток цієї мережі аптек для смартфона або планшета, прочитати про можливості особистого кабінету, дізнатися, які вакансії є у мережі аптек “D.S.”. На сайті регулярно з’являються актуальні новини компанії, а у блозі – цікаві статті про відмінності коронавірусу від грипу, вимірювання сатурації, зміцнення імунітету під час пандемії, вітаміни, ефірні олії, засоби захисту від сонячних променів, першу допомогу при отруєнні та інші важливі речі.

 

19 січня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів