Ужгородець відреставрував автомобіль 1932 року (ФОТО, ВІДЕО)

Ужгородець відреставрував автомобіль 1932 року (ФОТО, ВІДЕО)
Ужгородець Юрій Руснак відреставрував ретро-автомобіль, якому майже 90 років. За словами чоловіка, знайшов його у Мукачеві. На відновлення машини витратив близько 5 років. Чоловік тримає її у гаражі, однак, каже, нею можна їздити.

 

Автомобіль 1932 року ужгородець Юрій Руснак купив у Мукачеві. Почав реставрувати її 5 років тому.

Стан авто до реставрації

"Побачив її, у якому вона жахливому стані, корозією була покрита, жодне скло не було цілим, — розповів чоловік. — Вона під дощем знаходилася близько 35 років. Мені дуже імпонувало те, що машина незвичайна, як пізніше я дізнався. це дуже рідкісна модель – NSU Fiat-508 1932-го року. Коли я її привіз сюди, міг навіть завести мотор".

Цим автомобілем, за словами Юрія, можна наразі їздити. Ті запчастини, яких не вистачало, чоловік купував онлайн. Розповів: не витратив на машину багато грошей, бо дуже багато запчастин було рідних.

Юрій Руснак та його відреставрований NSU Fiat-508

"За відсутністю маленьких дрібниць. Стан був поганий, але їх можна було реставрувати. Історія машини така: Fiat Balila 508 – італійська машина, яка була до війни продана Німеччині. І Німеччина зробила різні бампери, і двері відчиняються в інший бік. І після того вона називається NSU Fiat-508", — сказав Юрій Руснак.

Навесні Юрій Руснак хоче поїхати ретро-автомобілем до Львова на виставку машин.

suspilne.media

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

27 січня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів