Закарпатські підлітки можуть взяти участь у філософському семінарі “Обрії майбутнього 7.0”!

Закарпатські підлітки можуть взяти участь у філософському семінарі “Обрії майбутнього 7.0”!
 Вже всьоме Klitschko Foundation та Аспен Інститут Київ реалізовують філософський проєкт для підлітків «Обрії майбутнього». «Обрії майбутнього» – онлайн-семінар для підлітків, який допоможе учасникам/цям розвинути навички критичного та креативного мислення, сформувати цілі на майбутнє та визначити свій життєвий шлях. За 4 роки існування проєкту понад 100 підлітків взяли участь у проєкті і реалізували власні локальні філософські семінари, до яких залучили близько 1000 своїх однолітків.

 

Зараз Klitschko Foundation та Аспен Інститут Київ шукають учасників на 7 філософський онлайн-семінар! У 2021 році проєкт пройде 26-30 березня у онлайн-форматі через застосунок Zoom.

 На філософському семінарі учасники:

- обговорять теми, які хвилюють підлітків: покликання у житті, любов, гідність, щастя, моральні цінності тощо. Учасники заздалегідь отримають збірку матеріалів для попереднього ознайомлення з темами через класичні філософські тексти та біографії лідерів;

- разом з модераторами/ками вестимуть діалог, переглянуть навчальні відео та фільми, проаналізують філософські тексти, розглянуть практичні завдання;

- зустрінуться з гостями, які поділяться своєю історією досягнень і поразок, розкажуть про цінності і правила, якими керуються у житті.

 

Учасниками можуть стати вмотивовані підлітків віком 14-16 років, які навчаються у 10 класі, готові мислити нестандартно, взяти на себе відповідальність за зміни у суспільстві і стати рупором прогресивних ідей.

 

Один із випускників проєкту, 16-річний підліток Артем, ділиться своїм досвідом участі в онлайн-проєкті: «Філософія, на мою думку, це переплетені між собою поняття про природу людини і розуміння навколишнього світу. Ти наче намагаєшся зрозуміти і проаналізувати щось нове для себе. Я вважаю, що це наука особлива для кожної людини. На проєкті, в якому я брав участь восени 2020 року я отримав можливість підтвердити свої судження, а також вкинув в свою скарбничку кілька феєричних ідей! Не можу не згадати роботу координаторів та модераторів, адже відразу було видно, що команда проєкту має значний досвід і має чим поділитись з нами, учасниками. Також підлітки, які як і я, брали участь у проєкті, виявились цікавими в своїх судженнях і мені було надзвичайно приємно провести 3 дні в такій гарній атмосфері».

Дізнатись більше проєкт, а також подати анкету можна за посиланням:

https://www.klitschkofoundation.org/projects/education/obriii-maibutn-ogo/

Контактна особа:

Тарасюк Софія, асистентка з комунікацій Klitschko Foundation

E-mail: [email protected]

Тел.: +380930025585

 

 

04 лютого 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів