Президент ФК "Ужгород" Іван Дуран - про кадровий потенціал, цілі та суперників

Президент ФК "Ужгород" Іван Дуран - про кадровий потенціал, цілі та суперників
Президент футбольного клубу “Ужгород” Іван Дуран у програмі “Час футболу” охарактеризував процес підготовки команди до другого кола, розповів про цьогорічні цілі, а також кадрові зміни у складі.

 

“Для того, щоб прогресувати, ми мусимо ставити цілі, незважаючи на важкий час. В принципі, “Ужгород” не є якимось дуже багатим клубом. Але тим не менше, ми поставили завдання вийти у Першу лігу. І постараємося робити кроки, щоб це завдання було вирішене. Ми достатньо підсилились, і підсилюємося ще. У нас, як мені здається, досить непоганий тренувальний підхід. Покаже час. Тому що дуже багато факторів впливає вже під час чемпіонату. І додаткових факторів. У Другій лізі це суддівство, це календар матчів, не дай Бог зараз буде карантин, ці переноси можуть збити все. І звичайно, форма гравців, тому що, чесно кажучи, різниця у рівні професіоналізму між Другою лігою і Прем’єр-лігою дуже велика.

Про календар матчів

У перших трьох турах весною “Ужгород” гратиме у рідних стінах. “Визначальними будуть всі матчі. Не тільки перші три, а саме поєдинки з лідерами чемпіонату. Наскільки я бачу картину у турнірній таблиці, то можу сказати, що чотири команда реально претендую на вихід у Першу лігу. Це “Епіцентр”, “Діназ”, “Ужгород” і галицькі “Карпати”. Можливо, ще якась команда. З цими командами важливо не втратити очки. Хоча “Ужгород” у першому колі саме з аутсайдером — з “Черніговом” — втратив залікові бали.

Про кадрові зміни у складі

Взимку команду покинули півзахисник Ігор Вагін та нападник Денис Скотаренко. Натомість підписали оборонця Олега Допілку та нападника Сергія Майбороду. “Ми плануємо ще підсилювати свої позиції. У кожній команді, яка розвивається, є проблемні позиції. В “Ужгороді” — це ще один нападник, можливо, фланговий, можливо, центральний. І опорна зона, думаю, так само потребує підсилення. Щодо Олега Допілки, якого ми підписали, то тут думки можуть бути різні. Але ми його брали, як людського, так і футбольного лідера. Він потрібен саме на ті матчі, про які я казав — проти лідерів. Щодо Сергія Майбороди, то цей футболіст мені дуже сподобався, я думаю, і тренерському штабу сподобався. Це людина, яка провела декілька ігор за “Зорю”, грав за “Авангард”. Звичайно, травми далися взнаки. Футболісту треба не тільки майстерність, а ще й везіння. Якщо у нього буде везіння, то це гравець, який може грати на найвищому рівні. Ми беремо цього гравця, щоб він робив результат і різницю між командами.

ЧАС ФУТБОЛУ ЗАКАРПАТТЯ

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

11 лютого 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів