Стати “родзинкою” маршруту Ужанською долиною можуть деякі об’єкти та продукти місцевого бізнесу

Стати “родзинкою” маршруту Ужанською долиною можуть деякі об’єкти та продукти місцевого бізнесу
Рестораторів, власників цікавих культурних та туристичних родзинок Ужанської долини запрошують на зустріч, під час якої можна буде презентувати свій продукт чи об’єкт та запропонувати його в якості зупинки на одному з маршрутів, що створюються в рамках проєкту “Пізнай Ужанську долину”.

 

Зустрічі відбудуться 24 лютого у Великому Березному та Перечині. Команда проєкту “Пізнай Ужанську долину” презентує його представникам місцевих ОТГ та всім охочим, в тому числі потенційним партнерам. Також запрошуються представники громадських організацій.

“Дана ініціатива — гарний приклад співпраці громадськості, влади та бізнесу. І це якраз три кити, які можуть гідно представити різноманітні родзинки Ужанської долини та задовільнити потреби туристів. От, наприклад, в одному з маршрутів маємо гастрономічну родзинку — смакування торта “Ужанська долина” від місцевої кондитерки Галини Репарюк”, — розповіла керівниця проєкту Людмила Сюзева.

Співпрацю із представниками місцевої влади допомагає налагодити начальник управління туризму та курортів Закарпатської ОДА Маріанна Готра. А от власники бізнесу (виробники місцевих продуктів, ресторатори, культурні діячі тощо) мають шанс долучитися самі. Для цього тільки треба заповнити гугл-форму та прийти у визначений час: https://forms.gle/fmxr5tQ1SQz2HLfi7.

Отже, зустрічі відбудуться:

24 лютого о 10:00 — смт. Великий Березний, вул.Незалежності, 7 (Ужанський нацпарк);

24 лютого о 14:00 — м.Перечин, вул.Ужанська, 7 (Краєзнавчий музей міста Перечин).

Проєкт «Промоція історико-культурної та природної спадщини Ужанської долини через формування нових партнерств і створення нових продуктів» реалізується ГО "Щасливі діти" у партнерстві з ГО "Асоціація фахівців туристичного супроводу Закарпаття" за підтримки Українського культурного фонду. Дана ініціатива пропонує пізнавати історичні, природні, архітектурні, культурні та гастрономічні родзинки Ужанської долини. 10 маршрутів для самостійних подорожей будуть художньо відтворені у сувенірному наборі листівок «Пізнай Ужанську долину» та в аудіогідах на платформі міжнародного мобільного додатку izi.travel. Окрім того, у підсумку буде створено промоційний відеоролик.

Пресслужба ГО “Щасливі діти”

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

19 лютого 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів