“Пізнай Ужгород” став кращим інноваційним туристичним продуктом Закарпаття 2020 року

“Пізнай Ужгород” став кращим інноваційним туристичним продуктом Закарпаття 2020 року
Закарпатські екскурсоводи оригінально відзначили професійне свято: круглим столом, мінівечіркою та визначенням рейтингу як екскурсоводів, так і різних туристичних продуктів. Такий захід провели вперше, але зазначають, що точно не востаннє. За словами голови ГО "Асоціація фахівців туристичного супроводу Закарпаття" Олександра Шершуна, все склалося дуже символічно: оскільки дата проведення припала на 21 лютого 2021 року, то вирішили, що й номінацій теж має бути — 21.

 

“Такий захід — про визнання роботи екскурсоводів, налагодження спілкування всередині професії, формування корпоративного духу та здорової конкуренції”, — зазначив Олександр Шершун.

Вручали нагороди заступник голови комісії з Комісії з питань транскордонного співробітництва, туризму та рекреації Закарпатської обласної ради Михайло Кіш та президент закарпатської туристичної організації Федір Шандор. Кращим інноваційним екскурсійним продуктом визнано проєкт громадської організації “Щасливі діти” під назвою “Унікальні туристичні маршрути «Пізнай Ужгород» в інтерактивних листівках з аудіогідами”, що реалізовувався за фінансової підтримки Українського культурного фонду.

“Нам дуже приємно отримати таку нагороду. Тому вдячні як організаторам, так і кожному члену команди. Цей проєкт — дійсно унікальний туристичний продукт, який, завдяки інноваційному підходу, його діджиталізації та інтерактивній промоції, на гідному рівні презентує багатогранність як історичного, так і сучасного Ужгорода”, — зазначила керівниця проєкту Людмила Сюзева.

Розробили маршрути по Ужгороду 8 відомих екскурсоводів: Тетяна Літераті, Владислав Товтин, Юрій Славік, Юрій Яновський, Павло Худіш, Юліанна Малик, Наталія Світлинець, Олександр Шершун. Окрім того, над проєктом працювали художники, дизайнери, журналісти та культурні діячі. Ілюструвала листівки Олена Бугрєнкова.

Сувенірний набір листівок з тематичними маршрутами для самостійних прогулянок містом «Пізнай Ужгород» та аудіогіди до них видані українською та англійською мовами. Усі аудіогіди завантажені на платформу туристичного мобільного додатку izi.travel і доступні широкому загалу за посиланням: https://izi.travel/ru/f8f2-piznay-uzhgorod/uk?fbclid=IwAR2f-s6b98Mjb-NBeP_zdsVawM_EkBJ3suVXa7fZVxjoMHGx92ba6A-JfPg

Сьогодні сувенірні набори можна придбати у двох кав’ярнях Ужгорода (“Eat me caffe” та “Riverside”), а незабаром — й у сувенірних крамничках міста.

Пресслужба ГО “Щасливі діти”

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

22 лютого 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів