На Закарпатті ліквідовано канал незаконної міграції іноземців (ФОТО)

На Закарпатті ліквідовано канал незаконної міграції іноземців (ФОТО)
Оперативники Чопського прикордонного загону викрили організовану злочинну групу, причетну до налагодження каналу незаконної міграції іноземних громадян через державний кордон України.

 

Документування зазначеної злочинної діяльності здійснювалося в рамках кримінальних проваджень за фактами спроб незаконного переправлення через кордон трьох груп громадян Афганістану, що мали місце у квітні-червні 2020 року.

На стадії досудового розслідування було підтверджено та задокументовано причетність двох мешканців м. Київ до організації незаконного переправлення через державний кордон України у Словацьку Республіку іноземних громадян, шляхом забезпечення їх прихованого проживання в Україні та доставки у контрольований прикордонний район Закарпатської області.

На підставі зібраної доказової бази двом громадянам України повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. 

Наразі досудове розслідування завершено. Обвинувальний акт за фактом вчинення злочину скеровано до суду.

Окрім того, задокументовано діяльність членів організованої злочинної групи з числа мешканців Закарпатської області, обвинувальний акт відносно яких також направлено до суду.

Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 9 років з конфіскацією майна.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

04 березня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів