"Червона" зона на Закарпатті: як реагують люди та яка ситуація в лікарнях

"Червона" зона на Закарпатті: як реагують люди та яка ситуація в лікарнях
Закарпаття від 8 березня буде у червоній зоні. Так вирішили нині на позачерговому засіданні держкомісії з питань надзвичайних ситуацій, — повідомив міністр Кабміну Олег Немчінов. З понеділка у всій області вводять додаткові обмеження через епідситуацію з COVID-19.

 

Ужгородці Єві Орос — 80. Вона, як і інші пенсіонери, за даними МОЗу, в підвищеній групі ризику через пандемію коронавірусу. Жінка намагається не виходити з дому без потреби. Єва Орос розповідає: "Я мало ходжу. Дуже мало. Час від часу виходила, бо в мене син хворий. То я йому куплю щось і несу. Я думаю, що треба завжди маски мати, руки мити".

З 8 березня на Закарпатті буде червона зона. Не можна відвідувати кафе, ресторани. Вони працюватимуть навинос. Роботу припиняють торговельні й розважальні центри, культурні установи, заклади торгівлі. Обмеження стосуються і спортзалів, фітнес-центрів, басейнів, а також масових заходів (окрім спортивних без глядачів). Садочки працюватимуть, а школи тільки дистанційно, окрім 1-4 класів. Роботу непродовольчих ринків також заборонили.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

07 березня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів