В Ужгороді цьогоріч склали вже 444 адміністративних матеріалів за порушення вимог карантину

В Ужгороді цьогоріч склали вже 444 адміністративних матеріалів за порушення вимог карантину
1230 адміністративних матеріалів за порушення вимог карантинних обмежень в Ужгороді з початку пандемії корона вірусу склали представники патрульної поліції. 786 із цих матеріалів – у 2020 році і вже 444 за цей рік.

 

Такі дані сьогодні на черговому засіданні виконкому Ужгородської міської ради на прохання присутніх навів заступник начальника управління патрульної поліції в Закарпатській області Валерій Найман.

Міський голова Богдан Андріїв відзначив ефективну співпрацю з патрульними для безпеки в місті загалом і зокрема щодо контролю протидії поширенню коронавірусної інфекції.

Сьогодні на засіданні виконкому розглянули Програму сприяння діяльності управління патрульної поліції в Закарпатській області Департаменту патрульної поліції на 2021-2025 роки.

Мета Програми – сприяння діяльності управління патрульної поліції в Закарпатській області Департаменту патрульної поліції, покращення його матеріально-технічної бази, забезпечення безпеки громадян, охорони та захисту прав і свобод людини, протидії злочинності, забезпечення публічного порядку, збільшення кількості маршрутів патрулювання, профілактики дорожньо-транспортного травматизму, зменшення аварійності тощо.

На Програму сприяння діяльності управління патрульної поліції в Закарпатській області Департаменту патрульної поліції на 2021 – 2025 роки передбачено 5 млн грн, зокрема 1 млн грн на цей рік.

Надалі Програму внесуть також на розгляд сесії міської ради.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

10 березня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів