В Ужгороді завершився чемпіонат України з боксу серед жінок-молоді, юніорок та дівчат

В Ужгороді завершився чемпіонат України з боксу серед жінок-молоді, юніорок та дівчат
У спортивному комплексі «Юність» пройшов чемпіонат України з боксу. Серед учасників - юначки, дівчата та дорослі боксерки. 

 

Більше двох сотень спортсменок з усієї країни протягом шести днів змагалися за звання кращої у своїй ваговій та віковій категорії, а також за право поїхати на чемпіонат світу. 

Столиця Закарпаття чи не вперше в історії приймала боксерський турнір такого рівня, в рамках якого виступали найсильніші спортсменки держави відразу у трьох вікових групах.

Перше місце у підсумковому командному заліку здобула збірна Харківської області, чиї спортсменки завоювали 10 золотих, 3 срібних і 4 бронзові нагороди. Друге місце – у команди Дніпропетровської області. Третє – у представниць Хмельниччини.

Спеціальними запрошеними гостями ЧУ стали імениті професійні боксери: Дзінзірук С.О., Нужненко Ю.І. та Ситюк В.Д.”.

Організацією даного заходу займалася Федерації боксу України, Закарпатська Федерація боксу, на чолі з Президентом – Миколою Жолтані та Ужгородська Федерація боксу, керівником якої є Степан Молнар.

А також, одними з головних організаторів турніру є Міністерство молоді та спорту України в Закарпатській області.

Чемпіонат проходив  за підтримки однієї з найбільших фінтех-компаній України «Sistema‌‎», локального бренду азіатської кухні «Sushi Lee», барбершопу «Barberia Uzh‌‎», а також мереж цілодобових крамниць «Зіна‌‎», «One minute‌‎» та «Кефір‌‎».

За загальноприйнятими на час пандемії COVID-19 нормами змагання проводили без глядачів. У зал допустили лише спортсменів, тренерів, суддів та представників ЗМІ. Для усіх вболівальників двобої були доступними до перегляду  онлайн на офіційному Youtube-каналі ФБУ та офіційній сторінці в Facebook.

 

15 березня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів