Головний тренер ФК "Ужгород" Володимир Васютик: "Команда налаштована по-бойовому"

Головний тренер ФК "Ужгород" Володимир Васютик: "Команда налаштована по-бойовому"
Головний тренер “Ужгорода” Володимир Васютик у інтерв’ю розповів про завершення тренувального збору команди, кадрові підсилення та підготовку до матчу другого кола проти “Волині-2”.

 

— Команда завершила тривалий тренувальний збір. “Ужгород” готувався до другого кола на стадіоні “Авангард”, провів 8 спаринг-матчів. Як охарактеризуєте підготовку до чемпіонату?

— Підготовка була розбита на чотири етапи. Всі ці етапи, які були сплановані, провели. Так, можливо, не зовсім так, як би нам хотілося, тому що зірвався товариський турнір, участь у якому ми планували взяти і провести спаринги з командами Першої ліги. Ми думали, що раніше вийдемо на поле. Але не думаю, що це суттєво вплинуло на нашу підготовку. Основне заплановане ми виконали. Загалом, я вважаю, що команда готова до сезону на 80%. І в перших матчах другого кола буде тільки додавати.

— Після першого кола команду покинув півзахисник Ігор Вагін. Натомість приєдналися нападники Сергій Майборода, Олег Вишневський, півзахисник Максим Лютнянський та досвідчений оборонець Олег Допілка. Як охарактеризуєте кадрове підсилення?

— Люди, які прийшли в команду, розуміють, для чого вони прийшли. Нові гравці влилися у наш колектив. З тих можливостей, які у нас є, ми вижали максимум. Звісно, що хотілося провести селекцію ще крутіше. Але ми реально дивимося на речі і, думаю, ті люди, які є, готові працювати, виконувати поставлені завдання.

 

— Що скажете про боротьбу у другому колі змагань?

— Команда налаштована по-бойовому. У принципі, перше коло ми провели досить успішно. Ті позиції, які наразі ми займаємо, хочеться покращити. Є підстави так вважати. Що стосується суперників, то команди у Другій лізі практично однакові за класом. Є група команд, які перебувають серед лідерів. Так, можливо, вони задаватимуть тон. Але зараз у зимовий період все могло змінитися. Був час для того, аби налагодити гру, доукомплектуватися. Тому перші тури для всіх будуть загадкові, будь-яка команда може принести сюрпризи.

ФК "Ужгород"

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

18 березня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів