BOOK 24 пропонує клієнтами широкий вибір літератури іноземними мовами

BOOK 24 пропонує клієнтами широкий вибір літератури іноземними мовами

 

Book24.ua — це інтернет-книгарня, що дуже швидко розвивається. Молода та потужно вмотивована команда проекту прагне створити комфортні умови та вигідні пропозиції для шанувальників гарної літератури.

Чому варто читати книжки іноземними мовами

Купувати доступні книги на іноземних мовах можна в Інтернет-магазині Book24. Читання літератури іноземними мовами є ключовим засобом для вивчення цих мов. Простий тест рівня знань будь-якої мови — здатність розуміти написане у газетах та книжках. 

Варто розпочати з улюбленої книжки, краще у адаптованій (тобто розтлумаченій для читача) версії і рухатися поступово, вивчаючи те, як саме висловлюються ті або інші думки, як вживаються слова та їхні словосполучення, як виглядають прислів’я та усталені вирази. 

Той, хто займається вивченням мов або навчає їм, хто вже мав змогу читати твори найкращих світових письменників оригінальними мовами, зійдуться на тому, що оригінал твору завжди глибший та багатший значеннями, сенсами, природним гумором за будь-який переклад. Читання коментованого та додатково поясненого тексту може швидко збільшити словниковий запас і надасть можливість перейти до більш складних рівнів. 

Слід додати, що далеко не всі твори, варті читацької уваги, перекладені українською. Окрім широко відомих за перекладами класичних творів існує безліч інших книжок іноземними мовами. У якості прикладу можна навести світові бестселери, за якими зроблені культові фільми або біографії відомих людей минулого й сучасності, їхні щоденники та спогади. Шлях до володіння мовою розпочинається з наполегливого читання.

Про проект

Книгарня пропонує понад 30000 видань різних жанрів, на всі смаки та для будь-яких обставин. Серед них твори світових класики, бестселери, пізнавальна література; видання на тему персонального зростання й бізнесу; розмаїті та живописні книжки для дітей; довідкова література; подарункові видання. 

Залежно від уподобань або нагальної потреби є можливість обрати собі літературу німецькою, французькою, англійською, італійською, польською, російською мовами. 

Крамниця зі значними знижками пропонує художню літературу китайською, японською та чеською мовами. Купувати книги можна за невисокими цінами, постійно діють акції та знижки. Якщо скористатися всіма перевагами, наданими інтернет-магазином, купівля книжок буде надзвичайно вигідною, що дозволить робити це у зручний час та за меншими ніж у звичайних крамницях цінами. При замовленні кількох книжок можна отримати безкоштовну доставку до всіх міст України.

Сайт вирізняється зрозумілою навігацією та ефективним функціоналом. Це дає користувачам можливість знайти бажані покупки за допомогою зручних пошукових фільтрів, отримавши привабливі знижки та бонуси для користувачів ресурсу і також зручні способи оплати та доставки.

 

19 березня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів