Наступного тижня ужгородські «Карпати» продовжать боротьбу за медалі

Наступного тижня ужгородські «Карпати» продовжать боротьбу за медалі
7–9 квітня у Миколаєві відбудеться перший з’їзний тур другого етапу жіночої Суперліги України з гандболу серед команд групи А.

 

За результатами першої частини чемпіонату команди були поділені дві групи по три команди. Учасники групи А, до якої входить закарпатський ГК, розігруватимуть між собою призові місця, а команди з групи Б (херсонська «Дніпрянка», збірна команда Києва то столичний «ТНУ-ДЮСШ-21») – боротимуться за 4–6 місця. Очки, які команди здобули на першому етапі, зберігаються. Наразі топ-3 виглядає так: 1. «Галичанка» (Львів) – 38 очок, 2. «Карпати» (Ужгород) – 27, 3. «Реал» (Миколаїв) – 25.

Зазначимо, що другий з’їзний тур групи А відбудеться в Ужгороді (28–30 квітня), а третій – у Львові (14–16 травня). Якщо за підсумками другого етапу змагань різниця між першою та другою командами турнірної таблиці складатиме 7 очок, або менше, то буде призначена серія матчів за «золото», яка триватиме до двох перемог. Також важливо зазначити, що за пропозицією ГК «Дніпрянка» клуби розглянули і затвердили рішення про скасуванні ігор плей-оф за 3–4 місця.

Карпатський об'єктив

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

02 квітня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів