Поліцейські показали як затримували ужгородця, який збував метамфетамін (ВІДЕО)

Поліцейські показали як затримували ужгородця, який збував метамфетамін (ВІДЕО)
Співробітники поліції Ужгородщини встановили зловмисника, який причетний до розповсюдження наркотиків на території району, та затримали його в момент чергового збуту метамфетаміну. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, слідство у справі триває.

 

Закарпатські поліцейські продовжують активну боротьбу з наркозлочинністю в регіоні. Так, вчора, 14 квітня, поліцейські припинили незаконну діяльність ще одного збувача, цього разу на Ужгородщині.

Поліцейські показали як затримували ужгородця, який збував метамфетамін (ВІДЕО), фото-2

Слідчі та оперативники працювали над справою з лютого. В ході контролю за вчиненням злочину поліцейські зафіксували кілька фактів збуту забороненого «товару» 37-річним раніше судимим ужгородцем.

Поліцейські показали як затримували ужгородця, який збував метамфетамін (ВІДЕО), фото-3

Провівши ряд заходів, оперативникам вдалося дізнатися про час та місце чергової зустрічі наркоторговця з клієнтом. В результаті, поліцейські затримали зловмисника «на гарячому», коли він саме передав «товар» та отримав за нього грошові кошти.

Поліцейські показали як затримували ужгородця, який збував метамфетамін (ВІДЕО), фото-4

Також поліцейські вже провели обшук в помешканні підозрюваного. В підсобному приміщенні правоохоронці виявили електронні ваги та вже розфасовані, готові до продажу згортки з речовиною, схожою на метамфетамін.

Поліцейські показали як затримували ужгородця, який збував метамфетамін (ВІДЕО), фото-5

Фігуранта затримано в порядку ст. 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 307 Кримінального кодексу України.

Поліція і надалі жорстко реагуватиме на всі можливі спроби поширення небезпечних речовин серед населення області. Правоохоронці націлені на те, щоб зробити умови, за яких зловмисники не матимуть можливості реалізовувати свої плани.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

15 квітня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів