Наступний поєдинок «Минай» зіграє проти чернігівської «Десни»

Наступний поєдинок «Минай» зіграє проти чернігівської «Десни»
Завтра, 17 квітня, минайці зіграють дуже важливий матч. Суперником буде один з претендентів на медалі УПЛ – чернігівська «Десна». Матч відбудеться на стадіоні «Авангард» і розпочнеться о 14.00.

 

Враховуючи останні ігри закарпатців і турнірне становище (останнє місце), то зрозуміло наскільки цей поєдинок є важливим. Тим більше, що матч домашній і нам нарешті команді допоможуть вболівальники. А вони, до речі, для закарпатців на фарт. Обидва матчі в УПЛ, які відбувалися з глядачами (проти «Олександрії» та «Олімпіка»), «Минай» виграв.

Проте фарт фартом, а закарпатська команда готується показати свої найкращі якості. Тим більше, з «Десною» це виходило раніше. В першому колі УПЛ матч з чернігівцями багато експертів та журналістів називали ледь не кращою грою у виконанні «Минаю». Шкода лише, що очок здобути не вдалося, хоч передумови були: ми атакували, загрожували і з гри, і зі стандартів, заробили навіть пенальті, але не забили. Натомість пропустили – ще й з офсайду, який помилково не побачили арбітри. Тепер є шанс взяти реванш, який був дуже потрібен.

У «Десни» теж своя мотивація. Всього 2 очки до бронзових медалей. Тому втрачати очки чернігівці теж не збираються. І, звісно, розраховують увезти з Ужгорода додому 3 очки. До того ж, вони розуміють ще з першого кола потенційну силу нашої команди і вміння продемонструвати дуже хорошу гру. Сподіваємося, що вона такою і буде.

У «Десни» буде бойовий склад, ось тільки як зазначив їх головний тренер Олександр Рябоконь, не зіграє їх лідер Андрій Тотовицький, також під питанням Владислав Калітвинцев, а ось у закарпатської команди через дискваліфікацію пропускає гру Антон Шиндер та Сіяка Багайоко.

Карпвтський об`єктив

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

17 квітня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів