ФК "Ужгород" сьогодні зіграє на виїзді у Вінниці

ФК "Ужгород" сьогодні зіграє на виїзді у Вінниці
У поєдинку 18-го туру Другої ліги групи А закарпатська команда на виїзді гратиме проти вінницької “Ниви”.

 

“Ужгород” наразі одноосібно очолює турнірну таблицю, тож продовжувати перемагати конче необхідно.

Готовність команд

Підопічні Володира Васютика набрали потужну форму у другому колі: у 6-ти поєдинках команда набрала 16 пунктів (5 перемог та нічия проти “Діназа”). Загалом же безпрограшна серія закарпатського колективу у чемпіонаті триває вже 8 матчів. “Ужгород” сповна скористався нічиєю головних конкурентів — “Діназа” та “Поділля” — і впевнено знаходиться на вершині таблиці. Наразі у закарпатської команди 38 залікових пунктів.

Капітан команди Адріан Пуканич очолює рейтинг найкращих бомбардирів Другої ліги з 11-ма голами. 37-річний гравець “Ужгорода” у останніх трьох матчах чотири рази розписався у воротах суперників. Також у чудовій формі перебувають й інші футболісти закарпатського клубу, зокрема Стефан Федак та Вадим Ференцик потрапили у збірну 17-го туру Другої ліги. Ференцик, до слова, забиває другий матч поспіль.Вінницька “Нива” у другому колі здобула 10 балів: перемогла львівські “Карпати”, “Волинь-2”, “Оболонь-2”, відібрала очки у “Діназа” та програла у останньому поєдинку “Буковині”. Команда наразі йде на 8-й сходинці у таблиці, маючи у своєму активі 16 балів.

Варто додати, що вінницький клуб зазнав деяких кадрових змін з початку нового року: президентом “Ниви” став 28-річний Артур Загорулько, який не завершив й кар’єру гравця. А головним тренером команди призначили Володимир Циткіна, який змінив на цій посаді Олега Шумовицького.

Суперник

“Нива” — клуб з багатою футбольною історією. Декілька днів тому у Вінниці святкували річницю — 63 роки. За цей період команда виступала у Другій, Першій та Вищій лігах України, навіть грала у єврокубках. У 2012-му році “Нива” через недофінансування припинила своє існування. Однак через три роки клуб відродили. Для вінницького клубу цей сезон — 5-й у Другій лізі.

Між собою “Ужгород” та “Нива” грали три рази. У цьому сезоні у матчі першого кола закарпатська команда була сильнішою: все вирішив дубль Адріана Пуканича (2:1). А у минулому сезоні була зафіксована бойова нічия 2:2 та перемога “Ниви” з рахунком 0:2.

Матч

Обслуговуватиме поєдинок 18-го туру арбітр Дмитро Осауленко з Києва. Йому асистуватимуть Павло Супрунюк (Волинська область) та Сергій Соботюк (Жимотир). Делегат — Дмитро Попельницький з Кропивницького.

Матч відбудеться у понеділок, 19 квітня, на штучному полі стадіону “Нива”. Через карантинні обмеження команди гратимуть без вболівальників на трибунах.

Пряму трансляцію дивіться на сайті ФК “Ужгород”. Початок поєдинку — о 14:00.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

19 квітня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів