До кінця року відремонтують ділянку дороги "Київ — Чоп" від Ужгорода до КПП "Тиса"

До кінця року відремонтують ділянку дороги "Київ — Чоп" від Ужгорода до КПП "Тиса"
Ділянку дороги від Ужгорода до КПП "Тиса" мають відремонтувати до кінця року. Про це нині Суспільному розповіла речниця Служби автомобільних доріг на Закарпатті Наталія Турчак. Йдеться про трасу міжнародного значення "Київ — Чоп". Ремонт почали у квітні. Наразі зняли асфальт та зробили фрезування, щоб не утворювалися ями.

 

Водій автобуса Шоні Пердук їздить дорогою міжнародного значення "Київ-Чоп" шість разів на день.

"Коли розвантажують щебінь, тоді трохи стоїмо, але ми розуміємо, що то проблема і для нас, і для них, бо як інакше висипати щебінь", — сказав чоловік.

Віктор Косей працює в селі Розівка. Чоловік щодня їздить на роботу через село Холмок, де зараз також ремонтують ділянку дороги.

"І пішохідну доріжку роблять, і велосипедну – поруч. Там вони регулюють рух, коли працюють, а ввечері там вільні дороги", — розповів Віктор Косей.

Ділянку дороги міжнародного значення "Київ — Чоп", яка знаходиться в селі Холмок, почали ремонтувати в квітні цього року, — розповідає речниця Служби автомобільних доріг на Закарпатті Наталія Турчак. Каже: капітально тут не відновлювали покриття з 2005-го року.

Суспільне Закарпаття

 

19 квітня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів