Майже 400 будинків у Мукачеві переводять на подачу води за графіком через борги

Майже 400 будинків у Мукачеві переводять на подачу води за графіком через борги
Мешканці майже чотирьохсот багатоквартирних будинків, а також приватних у Мукачеві матимуть воду за графіком. Про це Суспільному повідомив директор міського Водоканалу Ігор Федорняк.

 

За його словами, причина — це несплата за воду. Наразі загальний борг жителів становить 24 мільйони 600 тисяч гривень. Воду почнуть вмикати за графіком за місяць-півтора, — розповів Ігор Федорняк. До цього часу вивішуватимуть списки із переліком квартир, попередження із запрошенням розрахуватися за послуги водопостачання й водовідведення. Подачу води за графіком хочуть запровадити передусім для тих, хто боргує Водоканалу від пів тисячі гривень.

"Ми пропонуємо такий графік: з понеділка до п’ятниці з 6 години ранку до 9-ї. В обід із 12 до 14:00. Вечірня подача з 19-ї до 22-ї. У суботу, неділю та святкові дні графік пропонуємо з 7 ранку до 10-ї (на годину пізніше), а в обідній та вечірній час без зміни. Це графік подачі 8 годин. Це вимушена міра, тому що в нас виконавчою службою закарпатської області арештовані всі рахунки. Нам може бути запропонована кількість кіловат енергії, які все одно призведуть до погодинної подачі за графіком цілого міста", — розповів директор міського Водоканалу.

За словами Ігоря Федорняка, "Мукачівводоканал" не має технічної можливості регулювати подачу води в конкретній кватирі в багатоповерхівці. Тобто, якщо в будинку є боржники за воду, то за графіком її отримуватимуть всі мешканці.

Суспільне Закарпаття

 

21 квітня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів