Гравець ФК "Ужгород" Адріан Пуканич: "На матч з "Поділлям" додатково налаштовуватись не треба"

Гравець ФК "Ужгород" Адріан Пуканич: "На матч з "Поділлям" додатково налаштовуватись не треба"
Капітан “Ужгорода” Адріан Пуканич поділився своїми думками щодо програного поєдинку проти вінницької “Ниви”, майбутнього важливого протистояння з хмельницьким “Поділлям” та перспективи виходу до Першої ліги.

 

— Як охарактеризуєш поєдинок проти “Ниви”? Які висновки зробила команда після цієї поразки?

— На жаль, ми поступилися у матчі з “Нивою”. Але в цьому винні тільки ми самі. Ми програли і в бажанні, і в агресії. Тому можна сказати, що насамперед програла команда загалом. Клуб, який йде у лідерах та прагне підвищитися у класі, не має права так грати і так налаштовуватись на матчі. А от які ми висновки зробили і чи зробили взагалі — покаже гра з “Поділлям” 26 квітня.

— Як команда налаштовується на матч проти “Поділля”? Обидві команди претендують на вихід у Першу лігу. Закарпатська і хмельницька команди мають однакову кількість очок — по 38. Що скажеш про суперника?

— Зрозуміло, що після поразки від “Ниви” настрій у нашій команді протягом двох днів був не з найкращих. Але тим і цікавий футбол, що є наступний матч, коли можна виправити ситуацію. Налаштовуємося на важливу і важку гру з “Поділлям”. Зрозуміло, що на такого суперника додатково не треба налаштовувати. Бачимо, на якому місці команда перебуває у турнірній таблиці. “Поділля” не програло ще жодної гри. На такій тривалій дистанції це не може бути випадковостей. Команда досить організаційна, фактурна. Є гравці, які пройшли школу Прем’єр-ліги та Першої ліги. Тому, звичайно, буде важкий матч.

ФК "Ужгород"

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

22 квітня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів