Співоче милосердя: одна з парафій Ужгорода провела благодійний концерт

Співоче милосердя: одна з парафій Ужгорода провела благодійний концерт
Оперна співачка й водночас, мама 4-ьох дітей Галина Гаврилко у молодому віці перенесла рак лімфи. Тепер вона - приклад, коли материнство не перешкода для успішної кар`єри та витонченої краси. Її нестримне бажання допомагати у важких моментах життя інших, відгукується благодійними ідеями

 

Ідилія від періоду Пасхального свята не припиняє надихати серця. Саме тому, об`єднавшись, таланти релігійної громади Почаївської ікони Божої Матері Ужгорода запросили ужгородців на благодійний концерт, який присвятили Дню матері. Символічно, що і храмовий хор, який активно долучився до організації заходу віднедавна отримав назву – «Єлєос», що в перекладі з грецької означає «Милосердя». А благодійною основою співочого вечора став збір коштів для лікування 27-річної Таміли Лошак, яка бореться з важким онкозахворюванням - гліобластомою.

Зворушив присутніх у залі і дитячий хоровий спів від парафіяльної недільної школи «Образок». За півроку діти разом із музичним керівником випустили аж два відеокліпи. На благодійному концерті – повний аншлаг.

Містяни активно підтримали ужгородку Тамілу Лошак в її боротьбі за життя. Усе ж дівчина і надалі потребує фінансової допомоги та дякує Богу за людей, які щодня дарують їй надію на здорове майбуття.

РЕКВІЗИТИ:

  • Приватбанк (гривні) 4731 2196 1847 9731 - одержувач Лошак Т. П. (мама)
  • Монобанк 4441 1144 2604 8813 - одержувач Заяць К. (сестра)

Перший кабельний

 

13 травня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів