Чотирикімнатні квартири з краєвидом на сосновий ліс у новому ЖК О2 RESIDENCE

Чотирикімнатні квартири з краєвидом на сосновий ліс у новому ЖК О2 RESIDENCE

 

Чисте повітря, близькість до озера, ранкові підйоми під спів птахів — те, про що мріють жителі мегаполісу. Новий комплекс О2 RESIDENCE об'єднує переваги сучасних столичних новобудов та заміських резиденцій. Об'єкт будується за 20 км від ділового центру Києва, в оточенні соснового лісу.

Про проєкт

  • Забудовник ЖК О2 РЕЗИДЕНС — SAGA Development. Зведення об'єкта здійснюється з дотриманням норм і вимог чинного законодавства України у сфері будівництва.

  • Комплекс складається з дванадцяти семиповерхових будинків. Клас нерухомості — «комфорт».

  • Обслуговувати екорайон буде управляюча компанія ATMOSFERA. У мобільному застосунку SFERA можна буде оплачувати комунальні рахунки, залишати заявки на ремонт, замовляти клінінг тощо.

  • На вході в під'їзди передбачено систему контролю доступу. У місцях спільного користування будуть встановлені камери відеоспостереження.

  • Для автомобілів запроєктовано паркінг на 560 місць із зарядними станціями для електрокарів.

  • Працюватимуть магазини товарів першої необхідності, супермаркет, ресторани, салон краси, SPA-центр, медична клініка. Передбачено повний комплекс освітніх установ: дитячий садочок, школу раннього розвитку, сучасну школу та об'єкти позашкільної освіти.

  • На території запроєктовано зовнішній та внутрішній двори, бульвар, набережну й зони для відпочинку. До послуг резидентів — власна екоферма, де можна вирощувати овочі, ягоди та зелень.

Огляд чотирикімнатних квартир

Просторі спальні, ергономічні кухні та ванні кімнати, високі стелі, великі вікна, які забезпечують якісну інсоляцію — відмінні риси чотирикімнатних квартир у ЖК О2 RESIDENCE. Є лоджія, де можна організувати обідню зону на свіжому повітрі або стильний лаунж з кальяном та підвісними кріслами. Мінімальна площа нерухомості становить 104,82 кв. м, а максимальна — 137,66 кв. м.

Купівля квартири з чотирма кімнатами має чимало переваг:

  • На великій площі можна з легкістю облаштувати особистий простір для кожного члена сім'ї. Така нерухомість ідеально підходить для людей з різними інтересами, потребами та режимами сну.

  • Є можливість втілити сміливі дизайнерські ідеї. У різних кімнатах можна застосувати кілька складних стилів, не порушивши при цьому єдність простору. Еклектика або мінімалізм, модерн або еколофт — вибір величезний.

Відзначимо, що на етапі будівельних робіт інвестори можуть замовити перепланування нерухомості. Зацікавилися проєктом? Приїжджайте у відділ продажу.

 

19 травня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів