Ринок нерухомості Ужгорода зростає

Ринок нерухомості Ужгорода зростає
Ужгород стрімко розвивається. В місто релокуються тисячі підприємців та IT-фахівців. Воно стає ключовою ланкою логістичного зв’язку між Україною та заходом. Зростання економіки міста — підґрунтя для появи нових форматів житла та розвитку місцевого девелопменту.

 

Кращі забудовники України приходять на ужгородський ринок нерухомості, щоб підвищити якість життя місцевих мешканців. Один з яскравих прикладів — ZEZMAN Holding зі своїм житловим містечком Lizrome. Дізналися подробиці про новий проект та орієнтовні ціни на житло.

Що нам відомо про ZEZMAN Holding

ZEZMAN Holding —  інвестиційно-девелоперський холдинг, який створює Smart Sustainable City шляхом трансформації міст, будує багатофункціональні житлові містечка, індустріальні та бізнес парки, соціально значущі інфраструктурні комплекси.

Всі проекти, які створює ZEZMAN Holding, сформовані в рамках реалізації нової цивілізаційної моделі розвитку, яка допоможе вийти Україні на перші позиції серед європейських країн.  Холдингом розроблена іноваційна концепція міст майбутнього — e-City.

ZEZMAN e-City — це інноваційні міста, в яких сучасні технології та цінності сталого розвитку об’єднуються для створення гармонічного, комфортного та енергоефективного простору для життя. Місто пропонує високоякісні послуги та інфраструктуру, підтримуючи при цьому екологічні стандарти та активну участь громадян в урбаністичному розвитку. ZEZMAN eCity втілює в собі п’ять ключових «Е»: економіку, екологію, енергетику, емоції та електроніку. Так забезпечується сталий та емоційно насичений простір для життя та розвитку. 

Lizrome

Проект Lizrome, який запущено в Ужгороді, є одним з яскравих представників екосистеми ZEZMAN e-City. В ньому втілюються та розвиваються всі згадані вище п’ять «Е»:

  •       Економіка. Висока якість житла та інфраструктури створюють умови для безпечного інвестування з високою дохідністю. Крім цього, містечко приваблює бізнесменів великою кількістю комерційної нерухомості.
  •       Електроніка. Задля безпеки мешканців, в Lizrome використовують біометричні системи доступу у двори та парадні, встановлюють відеоспостереження. Кожен інвестор отримує доступ до цифрових сервісів ZEZMAN, які дозволяють керувати своєю нерухомості та швидко отримувати необхідні сервіси.
  •       Екологія. Сортування сміття, використання альтернативної енергетики, відновлення парків, створення штучних водойм та зелених зон — ZEZMAN піклується про те, в якому стані містечко та оточуюча територія перейдуть  нащадкам.
  •      Енергетика. Задля забезпечення містечка безперебійним джерелом енергії
  •       Емоції. Естетика та зручність Lizrome сприяє покращенню рівня життя мешканців, а разом з цим — їх емоційного стану. До того ж ZEZMAN часто організовує яскраві сусідські івенти, на яких можна отримати максимум позитиву.

Місце розташування містечка — район Боздош, навпроти Боздоського парку. ZEZMAN розвиває район, наповнюючи його інфраструктурою та стаючи на чолі позитивних змін. В Lizrome запроектовано дитячий садок, багато зелених зон для відпочинку та спілкування, розважальні та оздоровчі заклади. Багато уваги приділено спорту — новий фітнес-клуб з різноманітними напрямками тренувань, відкриті спортивні майданчики, бігові доріжки тощо.

Забудовник планує повпливати на оточуючу інфраструктуру та вирішити нагальні проблеми району. Він зосереджує увагу на труднощах міського сполучення. В проекті ревіталізації — розширення пішохідних зон на вул. Гаджеги (Радищева), забезпечення легкого доступу до Боздоського парку, зниження бордюрів, що зробить простір більш дружнім для маломобільних людей.

Житло нового формату

Lizrome виділяється на фоні пропозицій ужгородського ринку нерухомості. По-перше, тут можна придбати житло одразу з готовим дизайнерським ремонтом. Не потрібно нікого винаймати, витрачати зайві нерви та кошти — просто заїжджаєте та живете одразу, як будинок буде здано. По-друге, тут є дуже незвичні формати нерухомості — квартири з терасами, квартири з патіо, квартири з великими кухнями-студіями. Це європейське житло комфорт-класу, що піднімає планку якості ужгородського ринку нерухомості.

Скільки коштує квартира

Проект знаходиться на етапі старту продажів. Ми перевірили ліцензію генпідрядника, генеральний план та іншу наявну документацію. До того ж поцікавились репутацією забудовника в Одесі. Цьому холдингу можна довіряти.

На старті продажів діють найнижчі ціни. Зараз квартира в базовій комплектації коштує від 44 000$.

Дивіться більше цін, подробиць та планувань на сайті забудовника — переходьте за посиланням.   

 

 

 

14 червня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів