На Закарпатті нетверезий та позбавлений права керування водій хотів відкупитись тисячею гривень

На Закарпатті нетверезий та позбавлений права керування водій хотів відкупитись тисячею гривень
На Мукачівщині нетверезий та позбавлений права керування водій хотів відкупитися тисячею гривень від відповідальності. Сталося це вчора, 30 травня, поблизу села Зняцьово, — повідомив речник Патрульної поліції Ернест Завадський.

 

 

За його словами, близько опівночі патрульні зупинили автомобіль BMW, який рухався смугою зустрічного руху. Під час перевірки документів поліцейські помітили у керманича ознаки алкогольного сп’яніння. "Чоловік пройшов тест на стан сп’яніння на місці за допомогою Драгера. Прилад показав 2.40 проміле, що у 12 разів перевищує норму", — розповів речник.

На водія адмінматеріали за те, що він сів за кермо, будучи позбавленим права керувати та за керування у стані алкогольного сп'яніння.

Ернест Завадський додав, що під час оформлення адмінматеріалів водій запропонував патрульним домовитися за непритягнення його до адміністративної відповідальності. "Чоловік підійшов до службового авто і поклав у багажне відділення 1000 гривень. Таке порушення карається штрафом від 8 500 до 12 750 грн, або обмеженням чи позбавленням волі від 2 до 4 років", — додав речник.

Оскільки водій позбавлений права керування автомобілем Мукачівським міськрайонним судом у лютому 2021 року, — патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу. За умисне невиконання вироку суду передбачений штраф у розмірі від 8 500 до 17 000 гривень або позбавлення волі терміном до 3 років.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

31 травня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів