Мукачівця судитимуть за хуліганський напад із застосуванням зброї

Мукачівця судитимуть за хуліганський напад із застосуванням зброї
Прокурором Мукачівської окружної прокуратури затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт щодо місцевого жителя за фактами хуліганства із застосуванням вогнепальної зброї (ч. 4 ст. 296 КК України).

 

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що обвинувачений вступив у сварку із 31-річним мукачівцем та наніс йому один удар у груди. Продовжуючи конфлікт, громадянин витягнув пістолет і вистрілив у бік потерпілого. Після цього зник із місця події на автомобілі Jeep Grand Cherokee. Подія трапилася на початку травня поточного року.

Того ж дня особу затримали працівники поліції. В автомобілі мукачівця виявили вогнепальну зброю, гільзи, складаний ніж, грошові кошти та документи. На етапі слідства на частину вказаного майна суд наклав арешт.

Наразі досудове розслідування у вказаному провадженні завершене, обвинувальний акт скеровано до Мукачівського районного суду для розгляду по суті.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

03 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів