Тренер ФК "Ужгород" Володимир Васютик прокоментував успіх клубу у Другій лізі

Тренер ФК "Ужгород" Володимир Васютик прокоментував успіх клубу у Другій лізі
Закарпатська команда отримала підвищення у класі.

 

Головний тренер “Ужгорода” Володимир Васютик охарактеризував гру своєї команди проти львівських “Карпат” (3:0), а також розповів про емоції від виходу у Першу лігу.

— Перш за все, хочу привітати всіх закарпатських уболівальників, які підтримували нашу команду не тільки на трибунах, тому що в період карантину стадіони були закриті. Але я знаю, що багато людей хвилювалися за нашу команду, підтримували. Хочу привітати керівництво клубу. Це наш загальний успіх. Кожен вніс свій вагомий вклад у цю справу. Звичайно, десь коли збиралися на початку чемпіонату, то мало хто вірив у цей успіх, але ми вселили віру хлопцям. Коли стартували, то ми вже не могли відмовлятися від тих позицій, на яких були. Ми за них боролися. І як показав чемпіонат, ми довели цю справу до кінця: “Ужгород” буде в Першій лізі.

— Лідер турнірної таблиці приймав аутсайдера. Наскільки складно було налаштувати психологічно своїх підопічних на цей поєдинок?

— Що стосується матчу з “Карпатами”, то це молода й перспектива команда. Я багато років працював у системі цього клубу, багатьох гравців знаю, знаю, як працює школа. Клас команд, можливо, відрізнявся. Але у “Карпат” дуже здібна молодь, яка може показувати хороший футбол. Десь, можливо, їм не вистачає якогось лідера, який поведе їх за собою, притримає, направить. Коли всі молоді, то досить складно. Але це їхнє питання. Наша ж команда розуміла, що крок до успіху — це перемога. Десь, можливо, тиснув і результат. Моменти у нас були, ще в першому таймі могли закривати цю гру. Найголовніше, що ми перемогли і здобули путівку в Першу лігу.

— Для Вас ця перемога була знаковою насамперед у ролі головного тренера. Як охарактеризуєте цей досвід. Що було найскладнішим?

— Звичайно, перелаштуватись було непросто. Але я всі ці моменти знав, працюючи на високому рівні. У закарпатській “Говерлі” у Прем’єр-лізі, у львівських “Карпатах” навіть у Лізі Європи. В мене були наставники, у яких я міг навчитися. Звісно, було непросто. Коли зіткнулися на практиці, довелося все це через себе пропустити. Загалом, ми впорались. З допомогою нашого президента, який забезпечив всі умови для роботи. Завдяки тренерському штабу, персоналу. Всі були заряджені одною ідеєю. А найголовніше — це футболісти. Вони мали бажання перемагати, а ми їм допомогли це зробити. Це спільний успіх.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

07 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів