Як вибирати правильний одяг для сну?

Як вибирати правильний одяг для сну?
Міцний здоровий сон – запорука успіху на увесь день. А щоб сон був спокійним і якісним, необхідно, щоб були спокійні думки, хороше зручне ліжко і звичайно ж якісний та комфортний одяг для сну. При цьому особлива увага приділяється саме одягу.

 

Одяг для сну повинен виконувати одну функцію – забезпечувати розслабленість тіла, щоб спати було комфортно. Серед нього виділяють в основному нічні сорочки або піжами. І якщо чоловікам значно простіше з вибором, то серед жіночих піжам можна знайти безліч варіантів.

Придбати вишукану жіночу піжаму Victoria'sSecret будь-якого стилю та з різних тканин можна на сайті https://secretangel.kiev.ua/dlya-sna/pizhama/, де серед широкого асортименту товарів можна підібрати моделі з атласу, сатину, фланелі, котону та інших тканин. Саме тут можна підібрати піжаму на будь-який смак за помірними цінами.

Як правильно обирати одяг для сну

Серед жінок досить популярними є атласні пеньюари різних відтінків, які навіть вночі підкреслюють жіночу красу. Проте для того, щоб тіло вночі могло розслабитися і відпочити, бажано правильно підібрати піжаму чи нічну сорочку, звернувши при цьому увагу на деякі критерії:

  • Тканина. Для нічного одягу краще обирати прості натуральні матеріали, наприклад, бавовни, льону чи натурального шовку. Синтетичні тканини ж навпаки, краще не використовувати, оскільки їх вплив на тіло людини через їх погану гігроскопічність може бути негативний.
  • Розмір. Не бажано на ніч одягати тісний одяг, який сковує ваші рухи. Краще взяти піжаму на розмір більшу, щоб тіло могло вільно «дихати».
  • Колір. Для нічного одягу краще не обирати яскраві кольори, особливо агресивно яскраві, оскільки одяг буде дратувати зір, що в свою чергу не дасть людині швидко заснути. Тому нічний одяг бажано купувати спокійних розслабляючих тонів.

Що краще обрати – нічну сорочку чи піжаму

Серед нічного одягу на вибір такий: або сорочка, або піжама. Для кого що краще підходить:

  • Нічна сорочка. Вона досить зручна, тіло дихає, немає лишніх стягуючих поясів і інших сковуючих аксесуарів. Проте під час обертання уві сні може підкочуватись чи задиратися, що не дуже зручно. Тому такі сорочки більше купують жінки старшого покоління, які мало рухаються уві сні, та з дитинства звикли у них спати.
  • Піжами. Підходять практично усім, адже можна легко підібрати стиль і дизайн для будь-якого віку на будь-який смак. У них зручно, комфортно і легко спати. Також варто зазначити, що можна придбати як теплий зимовий варіант, так і тоненький літній, щоб сон завжди був якісним.

Що найкраще підходить для дітей

Особливу увагу слід звернути на дитячі піжами. В цьому випадку про атлас або синтетичні тканини мова не йде зовсім. Дитина повинна спати лише в натуральному, простому одязі, який не буде викликати дискомфорт або різні алергічні реакції. Також слід правильно підібрати розмір дитячої піжами. Вона повинна бути або в самий раз, або трішечки більша. Піжами великих розмірів одягати дітям не бажано, оскільки вночі вони досить рухливі. Піжама може сповзати і обмежувати рухи дитини, через що вона буде неспокійна, не зможе гарно виспатися. Зовсім маленьким діткам потрібно підібрати таку піжаму, щоб на ній не було різних кнопок і застібок, які можуть тиснути на ніжну шкіру дитини.

Неважливо, для кого обирається одяг для сну, важливо, що у будь-якому випадку він має бути якісним і комфортним, щоб забезпечити міцний здоровий сон. На усі ці моменті треба звернути увагу.

 

08 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів