Головний тренер “Ужгорода” прокоментував заключний матч Другої ліги

Головний тренер “Ужгорода” прокоментував заключний матч Другої ліги
Володимир Васютик прокоментував матч, у якому закарпатська команда зіграла внічию проти “Волині-2” (1:1) і вийшла у Першу лігу з другого місця.

 

— Напружена і драматична кінцівка сезону. Як охарактеризуєте поєдинок?

— Ми очікували від суперника таку гру. Ми знаємо, що там є молодь, яка хоче себе проявити, стукає у двері першої команди. Ми своїх хлопців налаштовували на таку гру. Можливо, хтось нас не почув, будемо розбиратися. Вважаю, що рахунок по грі. Молодь “Волині-2” заслужила нічию у цьому матчі.

— Чи повпливав на сьогоднішній результат достроковий вихід команди у Першу лігу?

— Не думаю. Хоча, можливо, десь і закрадалась така думка. У цей період у нас дуже велика група перебуває у лазареті: не змогли поїхати на матч Олег Вишневський, Дмитро Сартіна, Павло Тищук. У сьогоднішній грі ще Олег Допілка травму отримав. У нас не було можливості для ротації, щоб обрати якісь кращі варіанти для гри. Можливо, десь це зіграло свою роль.

— Підсумовуючи, сезоном залишились задоволені?

— Загалом, так. Команда вийшла у Першу лігу. Це радість для закарпатських вболівальників. Однак, звичайно, ми йшли на першому місці, так хотілось і завершити сезон. Уже як вийшло, так вийшло. Значить, можливо, ми на перше й не зовсім заслуговували.

— Наскільки простягаються амбіції “Ужгорода” в Першій лізі? Там гратиме й інша закарпатська команда — “Минай”.

— Можливий варіант, що “Минай” залишиться у Прем’єр-лізі, але там шанси мінімальні. Якщо гратимуть у Першій лізі, то це буде закарпатське дербі. Це дві різні структури, дві різні команди. Футболісти один одного знають. Побачимо, буде цікаво.

— Адріан Пуканич став найкращим бомбардиром Другої ліги. Який його вплив на успіхи “Ужгорода” у цьому сезоні?

— Звичайно, Адріан — справжній лідер на футбольному полі, а також у побуті. Враховуючи його вік, він виконує дуже великий обсяг роботи, дуже великий вклад у результативність команди. Вважаю, що він заслужив своїм професійним відношенням. Його велика заслуга, що команда пробилася у Першу лігу.

ФК "Ужгород"

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

13 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів