ДТП на Берегівщині: четверо постраждалих, серед них дитина (ФОТО)

ДТП на Берегівщині: четверо постраждалих, серед них дитина (ФОТО)
Берегівські поліцейські встановлюють обставини автопригоди, внаслідок якої травмувались четверо осіб, серед яких малолітня дитина. Усіх потерпілих госпіталізовано до місцевої районної лікарні. У справі розпочато слідство.

 

Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими трапилася вчора, 21 червня, близько 15:30 на автодорозі Берегово-Кам’янське, неподалік села Великі Береги

Поліцейські слідчо-оперативної групи Берегівського районного відділу з’ясували, що 47-річний водій «ВАЗ 2106» виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з автомобілем марки «КІА», під керуванням 50-річної мешканки Берегова.

У результаті зіткнення водія «ВАЗ» та його трьох пасажирів, серед яких малолітня дівчинка, з травмами різного ступеню важкості госпіталізовано до місцевої районної лікарні. За даними медиків, життю дитини нічого не загрожує. Водій «КІА» не постраждала.

ДТП на Берегівщині: Четверо постраждалих, серед них дитина (ФОТО), фото-1

За фактом автопригоди слідчі районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил дорожнього руху)

Транспортні засоби вилучені та поміщені на спецмайданчик поліції. В ході слідства поліцейські встановлять всі обставини аварії.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

22 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів