Закарпаття посідає останнє місце серед областей щодо захворювання на COVID-19 (ВІДЕО)

Закарпаття посідає останнє місце серед областей щодо захворювання на COVID-19 (ВІДЕО)

 

В Ужгороді діагноз COVID-19 востаннє фіксували 10 липня. Як повідомив директор обласної інфекційної лікарні Михайло Поляк, в Ужгороді людей із коронавірусом приймають в 2 закладах – інфекційній лікарні та Центрі легеневих хвороб.

5 пацієнтів із коронавірусом станом на 12 липня лікуються в Центрі легеневих хвороб в Ужгороді. У реанімації немає жодної людини. За словами директора Василя Скрипа, впродовж липня кількість людей у закладі не перевищувала 15-ти водночас. У травні на стаціонарі було близько 100 пацієнтів.

"Ці пацієнти, які сьогодні в нас знаходяться, одна з них – вагітна жінка, середньої важкості, інші – люди середнього віку, які мають супутню патологію, — розповів Василь Скрип. — Фіксуємо зниження захворюваності COVID-19 в області. Будь-яка інфекція, тим більше повітряна, вона під час літа зменшується. Зараз у нас хворих мало, але ми продовжуємо розводку центральну кисню, ми забезпечуємо себе засобами індивідуального захисту, медикаментами, щоб ми були готові зустріти нову хвилю епідемії".

Фото ілюстративне

Суспільне Закарпаття

 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

13 липня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів