Чотирьох нелегальних мігрантів намагався перевезти до ЄС закарпатець

Чотирьох нелегальних мігрантів намагався перевезти до ЄС закарпатець
У селі Дубриничі Ужгородського району правоохоронці зупинили авто з 4 іноземцями без документів. Водія автомобіля затримали, — повідомила Суспільному речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан.

 

За її словами, сталося це 20 липня о 23-й годині. За кермом авто перебував 38-річний житель смт Великий Березний.

"В авто, крім водія, знаходилися четверо пасажирів, які при собі не мали жодних документів", — розповіла речниця патрульної поліції Закарпаття Ірина Мандрик.

За її словами, чоловіки сказали, що вони є громадянами Індії. Правоохоронці встановили, що нелегали хотіли потрапити до ЄС, і в цьому їм допомагав житель Великого Березного. Наразі чоловіка затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. У поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 332 ККУ. Йому загрожує від 5 до 7 років позбавлення волі.

"Незаконних мігрантів доставили до місцевого підрозділу Нацполіції, а згодом до пункту тимчасового перебування нелегалів Чопського прикордонного загону", — повідомили на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України у Facebook.

Після встановлення особи іноземців їх буде притягнуть до адмінвідповідальності за ч.2 ст.204-1 КУпАП. Їм загрожує штраф від 8500 до 13 600 або адміністративний арешт терміном від 9 до 15 діб.

Суспільне Закарпаття

 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

21 липня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів