Як на Закарпатті працюють пункти щеплення

Як на Закарпатті працюють пункти щеплення
У 122 пунктах щеплення проводили 21 липня вакцинацію закарпатців. Загалом у нашій області відкриті 213 таких пунктів, — повідомив 22 липня на брифінгу директор обласного департаменту охорони здоров’я Анатолій Пшеничний. 21 липня голова Закарпатської ОДА Анатолій Полосков на брифінгу повідомляв, що в області працює понад 200 пунктів щеплень.

 

"Станом на 21 липня на Закарпатті в кожному райцентрі (якщо дивитися по старому поділу) відкриті центри вакцинації, а також в місті Чоп. Працює понад 200 пунктів щеплення по всій області. Також ми продовжуємо розширяти цю мережу", — розповів Анатолій Полосков.

Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко на своїй сторінці у Facebook 21 липня повідомив, що станом на 20 липня у Закарпатській області з 213 створених кабінетів щеплень працювало лише 42.

Анатолій Пшеничний розповів: "Відкриті, насправді, всі пункти щеплення. Проблема: недостатня кількість бажаючих одночасно пройти вакцинацію. Флакони вакцин, крім CoronaVac, не однодозні. Не можна при звертанні одного чи двох пацієнтів відкрити флакон з вакциною, і через дві години його викинути. Тому, кожен пункт щеплення в залежності від його інтенсивності населення і бажаючих людей планують роботу по вакцинації згідно їхньої роботи. Тобто, є такі пункти які планують собі робити вакцинацію по певних днях".

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

 

22 липня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів