В Ужгороді відкриють хаб для ветеранів та їхніх родин

В Ужгороді відкриють хаб для ветеранів та їхніх родин
Хаб для ветеранів АТО/ООС та їхніх родин запрацює в Ужгороді з жовтня. В хабі також надаватимуть послуги для представників нацменшин, людей з інвалідністю, мігрантів, — розповіла Суспільному волонтерка Власта Рейпаші.

 

За її словами, хаб відкриють на вулиці Гренджі-Донського у будинку Закарпатського культурно-освітнього товариство "Просвіта" у рамках грантового проєкту Європейського Союзу та представництва МОМ в Україні.

"Наразі закуповуємо техніку та апаратуру, меблі, облаштовуємо будівлю та робимо дитячу кімнату. Хаб працюватиме у центрі міста, тут можна буде проводити заняття для ветеранів та їхніх родин, проходитимуть кінопокази, тренінги, організовуватимуть походи в гори", — розповіла Власта Рейпаші.

Наразі в хабі можна отримати безкоштовну допомогу психолога. За словами волонтерки, психологічну допомогу можуть отримати мешканці територіальної громади Ужгорода, які є ветеранами війни із Росією, а також сім'ї ветеранів, внутрішньо переміщених осіб та родини військових, загиблих у зоні проведення АТО та ООС. Хаб планують повністю облаштувати у жовтні цього року.

Суспільне Закарпаття

 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

08 вересня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів