Два силові турніри "Карпатський ведмідь" та "Юніор стронгмен-Карпатські розваги" провели в Ужгороді

Два силові турніри "Карпатський ведмідь" та "Юніор стронгмен-Карпатські розваги" провели в Ужгороді
Два силові турніри "Карпатський ведмідь" та "Юніор стронгмен-Карпатські розваги" провели сьогодні в Ужгороді на площі Євгена Фенцика.

 

У змаганнях "Юніор стронгмен " брали участь 9 спортсменів віком від 15 до 18 років зі Львова та  Ужгорода. Юні силачі виконували вправи Аполлон Аксель (підйом штанги вагою 52 кг) на максимальне повторення, перекидання коліс – 100 кг по 5 разів та два рази по 300 кг, вправу "Фермер" (перенесення 100-кілограмового вантажу на 20 метрів), естафету-завантаження на платформу (4 предмети по 45кг+камінь 80 кг), утримували 6 цеглин (26 кг) перед собою максимальний час.

Найсильнішими стали львів'яни – перше місце посів Дмитро Качмарик, друге – Владислав Бабич, бронза в ужгородця Артура Тімошкіна.

Найсильнішу людину краю визначали у турнірі "Карпатський ведмідь", засновником та головним організатором якого є Іван Григоровський. Цього року змагання провели вже увісімнадцяте. Стронгмени, а їх було троє, мали 5 завдань: жим колоди вагою 150 кг лежачи на максимальне повторення, станова тяга з початковою вагою 330 кг, протримати перед собою по 10 цеглин вагою 43 кг, фермерська хода з валізами по 152 кг та складання піраміди із коліс вагою 300 кг, 100 кг і 75 кг.

Перше місце у турнірі і звання найсильнішого здобув Володимир Цифра із Великого Березного, на другому – ужгородець Іван Григоровський, третє – в Івана Деркача із села Руське на Мукачівщині.

Після визначення переможців відбулося нагородження найкращих спортсменів. Під час турнірів організували й конкурси для глядачів – дітей та дорослих,  з нагородами і призами.

Змагання відбулися, у тому числі, і за підтримки управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

20 вересня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів