Закарпатці у складі збірної України здобули "бронзу" на чемпіонаті Європи зі спортивного орієнтування (ФОТО)

Закарпатці у складі збірної України здобули "бронзу" на чемпіонаті Європи зі спортивного орієнтування (ФОТО)
Вихованці КОДЮСШ «Спартак» взяли участь у XVІІ чемпіонаті Європи з рогейну, що проходив з 3-6 вересня у місті Отепяе Естонської Республіки за участі близько 250 команд (400 спортсменів) з 13 країн.

 

Чемпіони визначалися в абсолютній категорії та окремо по 4 вікових категоріях в трьох класах – серед чоловічих та жіночих команд та у змішаному класі.

У юніорському класі (хлопці) до 23 років перемогла команда «Tartu Suusaklubi» Andres Room, Marten Soeson з Естонії, набравши 314 балів. Другу  сходинку посіла команда з нашої Буковини – Андрій Андрусяк та Володимир Баловсяк, які набрали 288 балів, а третіми стали ужгородці – студент факультету здоров’я людини УжНУ Олександр Желізняк та учень ужгородської ЗОШ №20 Ліцей «Лідер» Олег Пеприк, котрі, набравши 285 балів, виконали норматив майстра спорту України.

У змішаному класі, де змагалося 65 команд, Георгій Фечо в парі з Анною Гуделайтіс з Дніпра розмістилися на 13 місці, набравши 296 балів. А перемогла команда з Естонії Ain Fjodorov в парі з Reeda Tuula-Fjodorova, набравши 419 балів. 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

11 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів