Поліцейські Закарпаття провели для школярів інтерактив з безпеки у соціумі та кіберпросторі

Поліцейські Закарпаття провели для школярів інтерактив з безпеки у соціумі та кіберпросторі
За ініціативи начальника поліції Закарпаття та представниці Управління дотримання прав людини Національної поліції для ужгородських школярів ЗОШ №6 провели інтерактив на тему безпеки дітей.

 

13 жовтня до Ужгородської ЗОШ №6, з інтерактивно-пізнавальною програмою завітали поліцейські Закарпаття.    Представниця Управління дотримання прав людини Національної поліції Тетяна Щерба підготувала для учнів 8-11 класів школи пізнавальну лекція на тему безпеки в Інтернеті та у реальному житті:

«Ми спілкувалися з учнями на рівних. Найперше, на чому я наголосила дітям: Поліцейський – це друг, якому можна довіряти і який завжди прийде на допомогу, підтримає, дасть пораду, як діяти у тій чи іншій ситуації. Приємно, що нам одразу вдалося налагодити контакт із підростаючим поколінням, адже у цьому і є запорука успіху будь-яких починань».

У продовження теми начальник ювенальної поліції області Андрій Курта розповів, як розпізнати перші прояви булінгу у шкільному колективі та що робити, аби припинити цькування:

«Такому негативному явищу як булінг – найкраще протидіяти саме на початку його проявів. Для цього ми й проводимо такі зустрічі з школярами, на яких пояснюємо як розпізнати цькування до того, як цей процес стане нормою для шкільного середовища».

Зважаючи на те, що зустріч зі школярами відбувалася у передсвятковий День захисника і захисниці, особливу увагу Тетяна Щерба приділила темі гендерності та рівноправ’я.

Крім того, на зустріч зі школярами прийшли спецпризначенці Роти поліції особливого призначенця та працівники вибухотехнічного відділу поліції Закарпаття. Бійці Роти продемонстрували дітям свою амуніцію та озброєння, а вибухотехніки розповіли, що робити у випадку виявлення неповнолітніми підозрілих предметів.

Наостанок показові виступи для школярів продемонстрували кінологи зі своїми вихованцями. Собаки породи вівчарка показали свої навички виконання команд.

Сюрприз для правоохоронців підготували і самі школярі, які до Дня захисника і захисниці влаштували міні-концерт для поліцейських.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

 

15 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів