Громадські діячі спільно з закарпатським підприємством передали до Тячівської районної лікарні кисневий концентратор

Громадські діячі спільно з закарпатським підприємством передали до Тячівської районної лікарні кисневий концентратор
Громадський діяч та керівник Закарпатського ОПРР Влад Антіпін спільно з керівництвом підприємства «Закарпаттяобленерго» передали до Тячівської районної лікарні технологічний приліжковий кисневий концентратор, необхідний під час лікування пацієнтів від Covid-19. 

 

Напередодні він закликав представників бізнесу долучитися до розв'язання проблеми дефіциту кисневих концентраторів у Закарпатті, який стає критичним у зв'язку із погіршенням ситуації з коронавірусною хворобою в регіоні. На заклик громадського діяча відреагувало керівництво ПрАТ «Закарпаттяобленерго».

«Порятунок людей – це пріоритетне завдання у нинішній складний час поширення пандемії коронавірусу. На жаль, щодня ми спостерігаємо, скільки життів забирає ця недуга. Тому коли до мене звернувся міський голова Тячева Іван Ковач й повідомив про необхідність придбати кисневий концентратор для місцевої лікарні, ми швидко відреагували. У кооперації з підприємством “Закарпаттяобленерго”, керівництво якого проявило ініціативу й вирішило допомогти, сьогодні ми доставили необхідне медичне обладнання до медичного закладу”, – відзначив Влад Антіпін.

Тячівська районна лікарня має одне з найбільших на сьогодні в області відділень для пацієнтів із COVID-19: тут загалом 175 ліжкомісць, із яких вже заповнені 108. Кількість пацієнтів зростає щодня, як і потреба в забезпеченні киснем.

«Уже за годину, як ми отримали концентратор, він почав роботу і наразі рятує життя. Я щиро вдячний усім, хто долучився до допомоги закладу, і сказати можу одне: в нинішній складний час таку допомогу переоцінити неможливо, а кисню багато не буває!», – підкреслив директор КНП «Тячівська районна лікарня» Тячівської міської ради Федір Яринич.

Також подяку меценатам від імені громади висловив й міський голова Тячева Іван Ковач, який був присутній при передачі обладнання лікарні.

 

 

19 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів