Прем'єр-ліга: до Ужгорода приїжджає київське "Динамо"

Прем'єр-ліга: до Ужгорода приїжджає київське "Динамо"
Закарпатський "Минай" спробує взяти важливі очки від чемпіона України.

 

З огляду на те, що "Минай" отримав професійний статус у сезоні 2018/19, історія зустрічей "Динамо" і закарпатців налічує всього п’ять офіційних матчів: двічі команди зустрічалися в розіграші Кубка України та три рази – у чемпіонаті України.

У всіх поєдинках переможцями ставали "динамівці", пропустивши від закарпатців лише один м'яч, автором якого став Роберт Гегедош, який вже не виступає за "Минай".

У нинішньому складі закарпатської команди є тільки один футболіст, який вражав ворота "Динамо", граючи за інші клуби – це літній новачок "Минаю" Євген Селезньов. Він забивав киянам у минулому сезоні за "Колос" (з пенальті) і в сезоні 2012/13 за "Дніпро".

"Динамівці" ж відправили у ворота "Минаю" 14 м'ячів: 9 – у рамках чемпіонату України і ще 5 – у кубкових матчах. Серед динамівців найкращими бомбардирами в очних матчах із закарпатцями є Микола Шапаренко та Міккель Дуелунд (виступає в оренді в нідерландському "Неймегені"), які мають на своєму рахунку по два забитих голи. По одному результативному удару в активі Дениса Гармаша, Олександра Андрієвського, Віктора Циганкова, Беньяміна Вербича, Сергія Сидорчука, Карлоса де Пени, Віталія Буяльського, Еріка Раміреса та Жерсона Родрігеса.

Вербіч міг оформити і дубль, проте не реалізував пенальті в ворота "Минаю" в матчі першого кола минулого чемпіонату. Цікаво, що в тій зустрічі відзначився голом на користь київської команди діючий футболіст "Минаю" Міслав Матіч, зрізавши м'яч у свої ворота після прострілу Віталія Миколенка, - за інформацією сайту ДЕПО.

Матч розпочнеться 27 жовтня на стадіоні "Авангард" о 14:00 за к. ч.

Mukachevo.net

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

26 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів