В Закарпатській області сплачено 8,9 млрд гривень податків

В Закарпатській області сплачено 8,9 млрд гривень податків
Протягом січня-листопада 2021 року в Закарпатській області громадяни та суб’єкти господарювання перерахували до Зведеного бюджету майже 8 млрд 953 млн грн податків, зборів та інших обов’язкових платежів. – Сума перерахованих коштів перевищує надходження аналогічного періоду минулого року майже на 1 млрд 858 млн грн або 26,2%. Про це повідомив ЗМІ Олексій Петріченко, начальник Головного управління ДПС у Закарпатській області.

 

Варто зазначити, що до місцевих скарбниць з початку року перераховано майже 5 млрд 430 млн грн, у порівняні з аналогічним періодом минулого року це на 21,6% більше. До державного бюджету спрямовано понад 3 млрд 523 млн грн, що на 34,1% більше ніж у січні-листопаді 2020 року.

За словами очільника податкового відомства, надходження до зведеного бюджету, а відтак і до державного, і до місцевих бюджетів демонструє позитивну динаміку, порівняно з відповідним періодом минулого року. – Дякуємо платникам податків за сумлінне виконання своїх обов’язків, адже левова частка надходжень – результат добровільної сплати податків, зборів та інших обов’язкових платежів, – підкреслює Олексій Петріченко.

ДПС у Закарпатській області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

02 грудня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів