Угорець «поплатився» автівкою за приховані у паливному баку майже 30 блоків сигарет

Угорець «поплатився» автівкою за приховані у паливному баку майже 30 блоків сигарет
Учора, 6 грудня, на митному посту «Дякове-автомобільний», що на українсько-румунському кордоні, закарпатські митники виявили в автомобілі марки «Опель», що належить громадянину Угорщини, приховані від митного контролю 290 пачок сигарет без акцизної марки.

 

Як виявилося, виїжджаючи з України, спритний угорець захотів підзаробити на значній різниці у вартості тютюнових виробів, тож заздалегідь приховав їх у паливному баку автівки, сподіваючись безперешкодно провезти через кордон з метою перепродажу. Наразі митники документують порушення митних правил за ч.1 статті 483 Митного кодексу України. Сигарети, вартість яких встановить спеціаліст-експерт, та іномарка, оцінена у майже 40 тис грн, вилучено на склад митниці до рішення суду.

Санкції даної статті передбачають накладення штрафу в розмірі 100% вартості товарів з їх конфіскацією, а також транспортних засобів із спеціально виготовленими сховищами, що використовувалися для переміщення предметів порушення митних правил через митний кордон України.

Пресслужба Закарпатської митниці

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

07 грудня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів