Кабмін погодив призначення Віктора Микити на посаду голови Закарпатської ОДА. Що про нього відомо

Кабмін погодив призначення Віктора Микити на посаду голови Закарпатської ОДА. Що про нього відомо

 

Нового голову Закарпатської обласної адміністрації погодили 9 грудня на засіданні уряду. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив представник Кабінету міністрів України Тарас Мельничук. За його словами, погодили Віктора Микиту.

9 грудня на засіданні з ним провели співбесіду. Де він розповів про свої плани дій у випадку призначення на посаду голови. Указ про призначення головою Закарпатської ОДА має підписати президент України Володимир Зеленський.

Під час засідання уряду Віктор Микита повідомив: наразі час він є чинним співробітником Служби безпеки України, до цього працював у сфері туризму та на приватних підприємствах.

Що декларує Віктор Микита:

  • 6 грудня Віктор Микита подав декларацію кандидата на посаду голови Закарпатської ОДА, 8 грудня — виправлену декларацію.
  • У декларації Віктор Микита вказав: житловий будинок у Баранинцях (259,5 кв.м., — спільна власність), земельна ділянка у Баранинцях — 227 кв.м. — спільна власність. Дружина декларанта, Микита Вікторія Валеріївна, має квартиру в Ужгороді (58,3 кв.м.), дві земельні ділянки: в Ужгороді (738 кв.м.) та в Баранинцях (1435 кв.м.).
  • У спільній сумісній власності Віктора та Вікторії Микит: легковий автомобіль Audi A6 2018р., вантажний автомобіль Renault 2008р, два причепи три напівпричепи та три спеціалізовані вантажні сідлові тягачі-Е.
  • Дохід декларанта, заробітна плата за основним місцем роботи (Управління СБУ в Запорізькій області) за 2020 рік — 561 498 грн. Дохід від зайняття підприємницькою діяльністю його дружини — 1 507 768 грн.
  • Готівкою Віктор Микита тримає — 30 000 доларів, його дружина — 1 500 000 грн.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

09 грудня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів