Екстренер "Минаю" Ігор Леонов прокоментував свою відставку

Екстренер "Минаю" Ігор Леонов прокоментував свою відставку
Вже колишній головний тренер "Минаю" Ігор Леонов розповів про причини припинення співпраці з закарпатським клубом.

 

– Всього 69 днів ви попрацювали у "Минаї". Чому так сталося?

– Здорово попрацювали. Не було результату, але команда грала. Президент клубу задоволений грою, але не результатами. Ми поговорили та розсталися. Провели кілька матчів на рівні, на якому хотілося. Можна було більш вдало зіграти з "Дніпром-1" (0:4) та "Олександрією" (0:3), але це були виїзні матчі проти команд із верхньої частини турнірної таблиці. За решту зустрічей нам не соромно, ми провели їх на гарному рівні. Після матчу з "Динамо" Луческу сказав, що київському клубу дуже пощастило у другому таймі. Це не я сказав, а він. Виходить, "Динамо" пощастило, а нам ні.

– Відставка не пов'язана з резонансом довкола вас та Селезньова?

– Ні. Президент клубу у цій ситуації на моїй стороні, на стороні Селезньова. Мене трохи зачепило, коли сказали, що я не контролюю роздягальню. Роздягальня була контрольована. Не вийшло лише щодо результату.

- Хто тепер очолить "Минай"?

– Не знаю, не можу сказати. Ми довго розмовляли, але на цю тему не розмовляли. Я побажав команді удачі, адже ми вклали в неї частинку себе. Не вистачило результату, а за решту за нашу роботу нам не соромно. Рухатимемося далі.

– Чим плануєте займатись далі? Пропозиції роботи ще не надходили?

– Зараз свята. Хочу поїхати до батьків, маму рік не бачив. А після Нового року вже щось думатимемо. Я завжди відкритий до пропозицій.

Новини Закарпаття

 

21 грудня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів