Ужгородців запрошують на фентезі-вечір „Світи Джона Толкіна ”

Ужгородців запрошують на фентезі-вечір „Світи Джона Толкіна ”
17 лютого  о 17:00 у Закарпатській обласній  універсальній науковій бібліотеці ім. Ф. Потушняка (пр.Свободи, 16)  відбудеться літературний вечір „Світи Джона Толкіна” (місце фентезі в сучасній літературі), присвячений 130-річчю від дня народження засновника фентезі як сучасного жанру в літературі Джона Рональда Руела Толкіна.

 

Саме завдяки йому фентезі став таким популярним жанром у всьому світі, і сучасна людина, обтяжена техногенною цивілізацією, намагається побачити іншу, втрачену нею грань буття, за звичною оболонкою життя намагається побачити щось більше – справжнє обличчя світу, внутрішню  суть явищ і речей. Звичайно, завдяки Голлівуду про Толкіна знає вже весь світ. Його "Володар кілець" і "Хоббіт" – це, мабуть, кращі фантастичні книги за останній час. Але, ось про автора шанувальники часто знають лише в загальних рисах. Тому запрошуємо приєднатися до нас, щоб дізнатися про фентезі більше. Початок о 17 год.

 

Увага!

  Відповідно до постанови КМУ №1240 бібліотека обслуговуватиме виключно користувачів, які мають довідку або сертифікат вакцинації, ПЛР тест або довідку про одужання від COVID 19.

Євгенія Напуда

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

11 лютого 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів