В Ужгороді відбулися засідання постійних депутатських комісій

В Ужгороді відбулися засідання постійних депутатських комісій
Чотири десятки питань у порядку денному чергової сесії Ужгородської міської ради, яка відбудеться 24 лютого. Відповідно до регламенту, питання, внесені на розгляд у сесійну залу, обговорювали на засіданнях постійних депутатських комісій. Учора та сьогодні працювали комісія з питань соціально-гуманітарної політики, Регламенту та депутатської етики, з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, екології та комунальної власності, а також з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів, оподаткування, інвестиційної та регуляторної політики.

 

Серед питань, зокрема, затвердження Плану заходів із реалізації Стратегії із створення безбар’єрного простору в Ужгород на 2022-2023 роки відповідно прийнятої у листопаді минулого року міської цільової програми. До слова, передбачається 6 основних напрямків формування безбар’єрності: фізична, інформаційна, цифрова, суспільна та громадянська, освітня та економічна.

Голосуватимуть і за проєкт рішення про створення парку «Перемоги» – для підвищення рекреаційного потенціалу міста Ужгорода, раціонального використання земельних ресурсів, збереження зелених насаджень. Пропонується закріпити цю територію за комунальним підприємством «КШЕП» Ужгородської міської ради, щоб обслуговувати парк за кошти міського бюджету.

Розглянуть на сесії і зміни до чинних міських цільових програм, проєкти рішень щодо містобудівної документації, збільшення статутного капіталу комунальних підприємств, питання надання допомоги малозабезпеченим ужгородцям, звернення депутатів до керівництва держави.

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

17 лютого 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів