Актори київського незалежного проєкту "Театральна біржа" показали в Ужгороді дві вистави

Актори київського незалежного проєкту "Театральна біржа" показали в Ужгороді дві вистави
Дві вистави показали 8 квітня актори київського незалежного проєкту "Театральна біржа" на сцені Закарпатського облмуздрамтеатру. Вони приїхали на Закарпаття для тимчасового проживання через повномасштабне вторгнення Росії в Україну.

 

Виступатимуть актори щоп’ятниці о 12:00 з виставою для дітей та о 17:00 – для дорослих. 8 квітня грали вп’яте. Журналісти Суспільного побували на виставі "Казки відомі й невідомі".

18 учасників “Театральної біржі" на Закарпатті вже місяць, – повідомив засновник незалежного проєкту Лев Сомов. "Наших дітей-акторів поселили в Чинадієві, там є школа середня. Там наша житлова база і репетиційна. Деякі приїхали просто з пакетом якихось речей тому що вже не мають будинків. Наші актори змогли – ми зараз маємо принаймні тут вже за цей місяць чотири вистави, які ми транслюємо на майданчиках Ужгорода, Мукачева. Ми не граємо за гроші. От, принаймні, в Мукачеві, там продаються квитки і люди купують квитки, і вчора була вистава "Шукаю людину", але всі гроші йдуть на підтримку моторизованої бригади Закарпаття”, — розповів Лев Сомов.

Суспільне Закарпаття

 

08 квітня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів