Як дорого коштує орендувати віртуальний сервер

 Як дорого коштує орендувати віртуальний сервер

 

Сучасний бізнес, як правило, завжди інтегрований в Всесвітнє павутиння – це може бути як онлайн-магазин, так і офіційна веб-сторінка компанії. В будь-якому випадку для того, аби інтернет-ресурс функціонував належним чином, знадобиться сервер – або фізичний, або ж віртуальний. Останній варіант, до речі, є одним з найпопулярніших.

Віртуальний сервер (VPS / VDS) – це спеціальна послуга, в рамках якої користувач отримує віртуальний сервер, який є найкращою альтернативою фізичного та має низку вагомих переваг, зокрема, варто в першу чергу виокремити:

  • Високу стабільність та простоту керування і налаштування;
  • Стійкість до відмов та оптимальне співвідношення «ціна - якість»;
  • Широкий вибір тарифів тощо.

Безперечно, це далеко не увесь перелік переваг віртуального сервера. Головне тут те, що подібна послуга є рентабельною, її вибір – стовідсотково виправданим, а робота – максимально ефективною, стабільною та продуктивною.

Віртуальний сервер – ціна питання

Ціна віртуально сервера – це, напевне, перше, над чим задумується користувач, який прагне скористатися подібною послугою. Забігаючи наперед, варто ще раз наголосити на тому, що фізичний сервер обходиться в рази дорожче, аніж віртуальний аналог. Саме тому останній є більш затребуваним та користується заслуженою популярністю. Отож, яка вартість оренди віртуального сервера?

Одразу ж звертаємо вашу увагу на те, що ціна залежить від технічних параметрів якими володіє VPS (VDS), зокрема, мова йде про процесор, оперативну пам'ять, об’єм простору на жорсткому диску, операційну систему тощо. На сьогоднішній день вартість оренди віртуального сервера в Україні стартує від 13 доларів за місяць (якщо брати одразу на цілий рік, ціна може бути ще нижчою). Принаймні, такий тариф пропонує компанія Дельтахост – взамін клієнт отримує VPS на ОС Linux з 64-бітним процесором 2x Xeon, 4 Гб оперативної та 90 Гбайт ПЗУ-пам’яті. Це оптимальний варіант для запуску інтернет-магазину чи веб-сайту компанії. І якщо згодом цих параметрів виявиться замало, їх запросто можна збільшити.

До речі, в інших провайдерів цінова політика трохи вища. Наприклад, щомісячна оренда віртуального сервера з подібними набором характеристик на HyperHost чи HyperHost обходитиметься щонайменше в 15 доларів.

Що стосується потужніших VPS-серверів, вартість їх оренди, зрозуміло, буде в рази вищою. До прикладу: Deltahost пропонує віртуальний сервер на Windows, який включає чіп 8x Xeon 64-bit, 16 Гбайт ОЗУ та 250 Гбайт ПЗУ обходитиметься 59 доларів щомісячно (якщо брати на рік, ціна – 53.1 дол.).

Обираємо топового провайдера

Визначитись з тарифом віртуального сервера – одна справа, інша – вибрати надійного хостинг-провайдера, який би не тільки пропонував широкий вибір софту за оптимальними цінами, але й належну підтримку в режимі 24/7, що є дуже важливим моментом, коли мова йде про оренду VPS в Україні.

Серед лідерів вітчизняного сегменту віртуальних серверів – компанія Deltahost, яка за увесь час роботи в даній сфері зарекомендувала себе тільки з найкращого боку, пропонуючи клієнтам найкращі та найвигідніші рішення, індивідуальний підхід до кожного користувача та фахову оперативну підтримку. Саме тому, коли потрібно орендувати віртуальний хостинг для сайту, найкраще це робити в провіреного провайдера Дельтахост – це найкраща гарантія того, що ви отримаєте оптимальне рішення за розумну ціну.

 

10 квітня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів