Нове життя вашого балкону

Нове життя вашого балкону

 

Балкон може використовуватись як комора, оранжерея, майстерня та навіть як додаткове житлове приміщення. Але у деяких будівлях балкон перебуває в такому стані, що на нього і вийти страшно, й залишатись надовго неприємно. Самостійно зробити його безпечним та затишним досить важко, краще скористатися послугами спеціалістів, які ремонтують балкони під ключ. У Києві комплексний ремонт балконів та лоджій виконує компанія «ВікнаКиїв».

Спеціалісти подбають про все

Будь-який ремонт балкону – задача багатокомпонентна. Власно ремонтним роботам передує проведення вимірів і розрахунків, придбання матеріалів. Зазвичай спочатку виконується демонтаж старих конструкцій, оздоблювальних матеріалів, а потім вже монтуються нові. А повною мірою насолоджуватись результатами ремонту можна тільки після того, як зроблене прибирання та вивезене будівельне сміття. Якщо господарі вирішили зробити балкон під ключ, виконавці подбають про все це.

Скільки часу займе ремонт під ключ та якою буде ціна, залежить від багатьох факторів:

  • послуг, який господарі обирають з урахуванням поточного стану балкона та планів щодо його подальшого використання;
  • матеріали, комплектуючи, різновид конструкцій для скління (алюмінієві, дерев’яні, склопакети у ПВХ профілі);
  • розміри балкону, площа скління.

Різновиди ремонтних робіт для балконів

Найбільш затребуваними послугами з ремонту, реконструкції балконів є:

  • скління, що може бути холодним чи теплим, традиційним (тільки верхньої частини) чи панорамним (від підлоги до даху, балкони з таким склінням ще називають французькими);
  • утеплення (обов’язково виконується в комплексі з теплим склінням);
  • обшивка, лицювання оздоблювальними матеріалами ззовні та зсередини;
  • винос балкона – методика скління, завдяки якій збільшується корисний простір всередині балкона, розсуваються його межі. Виносне скління виконується в комплексі з монтажем даху, бо значна частина оновленого балкону виявляється відкритою зверху.

Перелік робіт може розширюватись. Так, якщо балкон планується перетворити на додаткову кімнату, потрібно провести сюди електрику, організувати освітлення. Досить затребувана послуга – виготовлення за індивідуальними замірами балконних меблів. Просто розкажіть спеціалістам, яким ви бачите свій балкон, а решту зроблять вони.

 

25 квітня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів