У Виноградові затримали чоловіка, який вчиняв розпусні дії відносно малолітньої дівчинки

У Виноградові затримали чоловіка, який вчиняв розпусні дії відносно малолітньої дівчинки
У місті Виноградів працівники поліції затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання 35-річного місцевого мешканця. Чоловік підозрюється у скоєнні злочину відносно малолітньої дитини, а саме розпусних дій, які завдали дитині моральної шкоди. У справі триває слідство

 

Вчора, 8 травня, о 18:18 на лінію «102» звернувся мешканець міста Виноградів. Заявник повідомив, що застав підозрілого чоловіка з малолітньою дитиною, який, на його думку, має намір вчинити незаконні дії щодо дівчинки.

За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції. На місці події поліцейські виявили малолітню дівчинку та 35-річного виноградівця. Співробітники поліції з’ясували, що зловмисник вчиняв відносно 11-річної дитини розпусні дії, а саме показував дівчинці статеві органи. Зловмисника одразу затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання.

З дитиною та її сім’єю наразі продовжують працювати ювенальні поліцейські.

Затриманому найближчим часом буде повідомлено про підозру в скоєнні вказаного злочину та обрано запобіжний захід. Слідчі клопотатимуть в суді про безальтернативне тримання під вартою.

За цим фактом в поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.156 Кримінального кодексу України. Фігурантові загрожує до 8 років позбавлення волі.

Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпаття

 

09 травня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів